Onze opvang


Al met de jongste kindjes (baby's) worden er naast de standaard knutselmomentjes diverse activiteiten ondernomen, zoals bijvoorbeeld de muziekles die in alle groepen gegeven wordt. En met de peuters doen we bijvoorbeeld aan ochtendgymnastiek.
Maandelijks is er een thema, waarin diverse ontwikkelingsgerichte (motoriek, sociaal-emotioneel, cognitief) activiteiten worden georganiseerd. 
Voor de kindjes van drie jaar en ouder is er een speciaal programma met 3+activiteiten om de kindjes van deze leeftijd voor te bereiden op de volgende fase in hun leven: de basisschool.

Soorten opvang

Dagopvang

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf telt in totaal 18 groepen:
  • 9 babygroepen
  • 9 peutergroepen
Deze groepen zijn verdeeld over drie 'kleurenclusters', waarbij ieder cluster zes groepen telt. 

Extra aandacht voor:

3+ activiteiten 

Ons pand

Ons kinderdagverblijf is gehuisvest in een ruim, modern en licht pand. Van buiten één geheel, van binnen opgedeeld in drie clusters van kleuren: oranje, blauw en groen. Ieder cluster heeft een eigen multifunctionele keuken waarin diverse activiteiten plaatsvinden, naast de eetmomenten van de dag.
Ook is er op onze vestiging een enorme speelzolder. Het ene deel van de zolder is gymzaal voor baby's en peuters, het andere deel is ingedeeld in diverse hoeken van activiteiten: boekjes lezen, atelier en fantasiespel. 

Onze speelplaats

De grote tuin van onze opvang is ingericht als natuurtuin met natuurlijke spelelementen. Zo is er een hut van takken, zijn er paadjes van diverse soorten ondergrond, is er volop ruimte om te klimmen en te klauteren of lekker te spelen in het zand.
Baby's en peuters kunnen gescheiden buiten spelen. De baby's hebben hun eigen veranda - zodat zij in alle rust hun eigen weg kunnen vinden. Het kinderdagverblijf is gelegen in een moderne woonwijk met diverse voorzieningen. Dit maakt uitstapjes mogelijk naar de kinderboerderij, de appelboomgaard van de buurman of een boodschapje bij de winkels.
Met de 3-pluskindjes bezoeken we ook van tijd tot tijd de bso, om hen al te laten kennismaken met de mogelijkheden voor de volgende fase in hun leven. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben muziekcoaches, voorleescoaches, een beweegkriebels-begeleidster en een 3+activiteitenbegeleider. 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Standaard is ons kinderdagverblijf geopend van 07.30 tot 18.00 uur. 
Op aanvraag is verlengde opvang tot 18.30 uur mogelijk. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze vestiging aan de Pratumplaats is gelegen tussen De Meern en Utrecht in het gebied Leidsche Rijn en wordt omgeven door de wijken 't Zand, Parkwijk en Langerak.
Onze grote moderne, boerderij-achtige locatie heeft volop parkeergelegenheid en is prima met de auto, fiets of lopend te bereiken. 
Per openbaar vervoer zijn we bereikbaar via buslijn 4, bushalte ‘De Woerd' of via de lijnen 18, 28 en 536, bushalte 'Eerste Westerparklaan'. Op de kruising van de Vlindersingel en de Langerakbaan (Utrecht) ziet u de boerderij van ons kinderdagverblijf.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden