Wist je dat...

we een mooie natuurtuin hebben?

Onze fantastische natuurtuin, omgeven door de appelboomgaard van de buurman, is een heerlijke plek voor de kinderen om spelenderwijs in aanraking te komen met de elementen van de natuur.

er veel te spelen valt op onze ruime zolder?

Onze opvang heeft op zolder enorm veel speelmogelijkheden voor alle groepen, die dan ook regelmatig op zolder te vinden zijn (ook fijn als het weer het niet toelaat om buiten te spelen). Er is een gymzaal, atelier, bibliotheek en een fantasiehoek aanwezig.

we een open-deuren-beleid hanteren?

Op alle groepen wordt een 'open-deuren-beleid' gehanteerd. Dat betekent dat de kindjes 's ochtends en 's avonds worden gebracht en gehaald in hun vaste stamgroep, bij hun vaste pedagogisch medewerkers. Echter, gedurende de dag kunnen kinderen kiezen op welke groep zij met welk speelgoed (of aan welke activiteiten) en bij welke leidster zij willen spelen. Een mooie manier om ook het 'leren keuzes te maken' al jong te laten ervaren.

we een grote opvang zijn met kleinschalig karakter?

Onze opvang is een grote vestiging van achttien groepen: negen babygroepen en negen peutergroepen. Echter, door een indeling in kleuren en zoveel mogelijk vaste leidsters, is het voor kinderen en ouders een zeer vertrouwd en veilig gevoel. De locatie wordt als knus, klein en gezellig ervaren.

we ook buitenbedjes hebben?

Op de babygroepen beschikt ons kinderdagverblijf over drie buitenbedjes. In overleg met ouders kunnen kindjes in deze zogenoemde 'lutjepotjes' te slapen worden gelegd. Het buiten slapen is voor sommige kindjes meer rustgevend dan in de slaapkamer op de groep en bovendien is het goed voor de luchtwegen en de weerstand in tijden van bijvoorbeeld een verkoudheid.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden