Famke Ruarus

Partou kinderopvang Eemnes

Welkom bij Partou aan de Noordersingel!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Noordersingel in Eemnes.

Wij bieden buitenschoolse opvang

We hebben extra aandacht voor sport en spel. En dat komt goed uit, want we zitten in de fijne kantine van SV Eemnes, met een kunstgrasveld voor de deur! Ook de tennisbanen en een basketbalveld liggen vlakbij. Kinderen kunnen zich bij ons inspannen, maar ook ontspannen. Bijvoorbeeld met een goed boek of gezellig kletsen aan de eettafel. Kom eens kijken! 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden