Onze opvang

Voor de leukste uurtjes na school is er Partou aan de Noordersingel! Wij bieden flexibele buitenschoolse opvang aan kinderen van 6 t/m 12 jaar.
Met extra aandacht voor sport en spel is onze bso echt een plek waar kinderen zich na school kunnen ontspannen én inspannen. Voor de kleintjes en de groten hebben wij alles in huis voor een fijne middag! Samen met vriendjes en vriendinnetjes met een bal het sportveld op, of voor een potje tennis of een wedstrijdje basketbal hebben we een tennisbaan en basketbalveld in de buurt. Voor lekker relaxen, knutselen of met een boek even bijkomen hebben we alle ruimte. Plezier beleven staat bij ons voorop! 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang
Voorschoolse opvang

Groepsindeling

Er is 1 groep van 20 kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. 

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja, in het clubgebouw van een voetbalvereniging 

Ophalen van school 

De kinderen worden lopend opgehaald vanaf de Zuidwend, de Wegwijzer, de Mariaschool, de Hobbitstee en het Noorderlicht. 

Ons pand

Wij hebben een prima stek in de nieuwe kantine van voetbalvereniging SV Eemnes. We kijken uit over de sportvelden. De kantine delen we met SV Eemnes en wij hebben een eigen kleedkamer en een kast vol sport- en spelmateriaal. Naast alles wat onze locatie al op sportief gebied te bieden heeft, worden er ook workshops gegeven door professionals en getrainde pedagogisch medewerkers. Een afwisselend aanbod dat uitdaagt. 

Onze speelplaats

Veel ruimte en uitdagingen... bij onze bso kunnen kinderen echt hun vleugels uitslaan. Nieuwe dingen ontdekken, leren en groeien in een sociale omgeving met vriendjes en vriendinnetjes. We hebben een breed activiteitenaanbod dat we afstemmen op de leeftijd van de kinderen. Het plezier dat ze hebben staat daarbij voorop. Bij de kleintjes letten we er extra op dat ze zich veilig en geborgen voelen. Bij de oudere kinderen hebben we daarnaast vooral aandacht voor een programma dat uitdaagt. Na een drukke dag op school kunnen ze bij ons ontspannen én zich inspannen.

De ruimte van waaruit we werken, de splinternieuwe kantine van SV Eemnes met uitzicht op de sportvelden, nodigt uit tot sport en spel. Daar besteden we dan ook extra aandacht aan. Maar zeker niet alles is sport. Er wordt ook lekker met elkaar aan een gedekte tafel even ontspannen en bijgekletst. En voor de mooiste knutselwerken of het mijmeren in een mooi boek is alles in huis. Voor het geven van leuke uitdagende workshops zetten wij externe vakkrachten in. Denk bijvoorbeeld aan het skaten op een skatebaan. Uw kind kiest zelf wat het leuk vindt om te doen, zoals het dat ook thuis zou doen.

Ook vriendjes van uw kind zijn van harte welkom. In de vakanties hebben we activiteiten rondom een thema. En we maken zo nu en dan een uitstapje. Zo is geen dag hetzelfde en heeft uw kind echt plezier op de buitenschoolse opvang! 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een sportinstructeur in huis.

Openingstijden

Dinsdag en donderdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur in schoolweken en van 7.30-18.30 uur in vakantieweken.

De voorschoolse opvang is geopend van 7.30 uur tot openingstijd school.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging SV Eemnes, aan de Noordersingel. Wij zijn makkelijk te bereiken per fiets en per auto. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden