Onze opvang

Bij onze activiteiten staat uw kind centraal. Geen kind is hetzelfde, ieder kind ontwikkelt zich in z'n eigen tempo. Uw kind heeft eigen behoeftes als het gaat om spelen, stoeien, voorlezen, eten en slapen. Het neemt zelf het initiatief en onze pedagogisch medewerkers begeleiden hen daarbij. Zij zorgen voor een mix van liefdevolle verzorging, vrij spelen en leuke kind- en themagerichte activiteiten.

Er is bij ons veel aandacht voor (voor)lezen. Maar we doen ook veel aan muziek en beweging: beweegkriebels voor de dreumesen en peuters; leuke, gekke, vrolijke bewegingsspelletjes waarbij de kinderen worden uitgedaagd in beweging en samenwerking. Voor de 3-jarigen bieden we een peuter+ programma als voorbereiding op school. En voor de baby's bieden we dagelijks Basic Spelen waarbij de interactie tussen pedagogisch medewerker en kind centraal staat. Uw kind wordt ondersteund in de ontwikkeling tijdens een gevarieerd aanbod van spelletjes, gericht op de leeftijd 0-1 jaar. 

Ook handig: eens in het jaar schiet de schoolfotograaf kiekjes van de kinderen!

Soorten kinderopvang

 • Dagopvang
 • Peuteropvang met VVE (per 1 maart 2017)

Groepsindeling

 • 2 babygroep 0 tot 1,5 jaar
 • 1 dreumes-peutergroepen van 1 tot 3 jaar 
 • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

VVE-programma

Ja, Puk en Ko

Extra aandacht voor:

Muziek, bewegen en (voor)lezen 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja, in een multifunctioneel centrum; Kindcentrum Eemnes 

Ons pand

Uw kind zit in een stamgroep met vaste begeleiding. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Elke groepsruimte ziet er weer anders uit - maar allemaal hebben ze veel verschillend speelgoed. We hebben een grote speelhal met knusse speelhoeken, een atelier, een theaterhoek en een heerlijke leeshoek. 

Onze speelplaats

We gaan lekker vaak naar buiten! Uw kind is niet alleen binnen, we gaan natuurlijk ook naar buiten. Naar onze ruime, natuurlijk ingerichte buitenspeelplaats, waar we tomaatjes halen uit onze echte moestuin. 

Voor de baby's is er een mooi gazon met kruipheuvel en zandbak. De dreumesen en peuters kunnen spelen op het fietsparcours of de klimheuvel. Of in de twee grote zandbakken. We maken ook regelmatig een wandeling, bijvoorbeeld naar de bibliotheek, de markt of de eendjes voeren. Eemnes is een fijn dorp om op te groeien. De kinderen kunnen onder begeleiding veilige uitstapjes maken binnen Eemnes. Zo gaan we regelmatig even naar de markt, een boodschapje doen in de Minnenhof of naar de bibliotheek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een:
 • Voorleescoach
 • Muziekcoach
 • Beweegkriebels-coach
 • Babymassage 
 • Basic spelen
 • Schminck-kunstenares 

Openingstijden

Dagopvang

Maandag tot en met vrijdag van 7.15 tot 18.15 uur.

Peuteropvang

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in het Kindcentrum Eemnes. In het kleurrijke, vrolijke en zonnige pand delen we de ruimte met het consultatiebureau en een verloskundigenpraktijk. Achter onze prachtige, grote ontdekkingstuin ligt het Stadwijksingelpark. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden