Wist u dat...

kinderen hier veel bewegingsruimte hebben?

De kinderen hebben bij de ons zowel binnen als buiten veel bewegingsruimte. Er is voldoende ruimte om de fantasie te prikkelen, te bewegen, te leren en samen te spelen.

we muziekles geven?

Iedere week krijgen de baby's, dreumesen en peuters muziekles van onze muziekcoach.

we basic spelen aanbieden?

Op de babygroep bieden wij Basic spelen. Dit is een methode waarmee spelenderwijs de ontwikkeling van baby's wordt uitgedaagd. Ook staat de interactie tussen pedagogisch medewerker en kind hierin centraal. En voor de peuters bieden wij een peuter+ programma waarmee wij de kinderen voorbereiden op school.

we ook warme maaltijden aanbieden?

Wij bieden naar keuze warme maaltijden, geleverd door Lekker en Vers.

we uw kind ook thuis kunnen begeleiden?

Indien gewenst begeleiden we uw kind via de VVE-thuis methode. Wij werken hiervoor nauw samen met Stichting BELhamels.

we Peuter-wenweken hebben?

Wordt uw kind 4 jaar? Dan mag het rond de overgang naar de buitenschoolse opvang alvast wennen bij de bsovan Partou Vierkante Bosje. ‘Peuter-wenweken' noemen we dat. En elk jaar organiseren we samen met de oudercommissie een zomerfeest. Een leuke gelegenheid om andere ouders en onze medewerkers te zien en spreken.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden