Onze opvang

Bij onze activiteiten staat uw kind centraal. Geen kind is hetzelfde, ieder kind ontwikkelt zich in z'n eigen tempo. Uw kind heeft eigen behoeftes als het gaat om spelen, stoeien, voorlezen, eten en slapen. Het neemt zelf het initiatief en onze pedagogisch medewerkers begeleiden hen daarbij. Zij zorgen voor een mix van liefdevolle verzorging, vrij spelen en leuke kind- en themagerichte activiteiten.

Er is bij ons veel aandacht voor (voor)lezen. Maar we doen ook veel aan muziek en beweging: beweegkriebels voor de dreumesen en peuters; leuke, gekke, vrolijke bewegingsspelletjes waarbij de kinderen worden uitgedaagd in beweging en samenwerking. Voor de baby's bieden we dagelijks Basic Spelen waarbij de interactie tussen pedagogisch medewerker en kind centraal staat. Uw kind wordt ondersteund in de ontwikkeling tijdens een gevarieerd aanbod van spelletjes, gericht op de leeftijd 0-1 jaar. 

Ook handig: eens in het jaar schiet de schoolfotograaf kiekjes van de kinderen!

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

Muziek, bewegen en (voor)lezen 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

in een clusterschool, met 3 scholen: Clusterschool Eemnes 

Ons pand

Uw kind zit in een stamgroep met vaste begeleiding. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Elke groepsruimte ziet er weer anders uit - maar allemaal hebben ze veel verschillend speelgoed. 

Onze speelplaats

Wij hebben ons eigen afgeschermde speelterrein naast grote speelterrein van de Clusterschool. Voor de kinderen een grote zandbak, een glijbaan en een pompstation. Speciaal voor de baby’s een grasveldje waar ze ongestoord kunnen genieten van het buiten zijn.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een:
  • Voorleescoach
  • Muziekcoach
  • Beweegkriebels-coach
  • Basic spelen

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.15 tot 18.15 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Clusterschool, nabij de Zuidersingel en de A27. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden