Onze kinderopvang

Buitenschoolse opvang

De leeshoek, het atelier, de speelzaal, de fantasiekamer, buiten ... waar is uw kind het liefst? Bij onze buitenschoolse opvang maakt uw kind zelf de keus. Elke dag opnieuw. Want geen kind is hetzelfde - en geen dag is hetzelfde. Wij bieden buitenschoolse opvang in verschillende themaruimtes. De oudere kinderen hebben een eigen ruimte waar ze kunnen kletsen en hangen. Wij hebben geen stamgroepen, maar mentorgroepen op basis van leeftijd. Zo heeft ieder kind een eigen mentor die uw kind goed kent. En ook voor u is de mentor een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo vertrouwd.

In de vakanties maken we leuke uitstapjes, we gaan zwemmen, sporten bij de sport-bso, naar een museum, met de bus op pad, of een stuk fietsen. We zijn het liefst in de natuur te vinden, bijvoorbeeld voor een bezoekje aan speelbos 't Laer, het Spookbos, Groeneveld en Ons Genoegen. In de zomervakantie gaan we zelfs op een 3-daags kamp met de 8-pluskinderen. Compleet met bonte avond, stapels pannenkoeken, een speurtocht en een hoop lol. 

Soorten kinderopvang

 • Buitenschoolse opvang
 • Tussenschoolse opvang
 • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling

 • 1 groep van 4 en 5 jaar
 • 1 groep van 4 tot 6 jaar
 • 1 groep van 6 tot 8 jaar
 • 1 groep van 8 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

in een clusterschool, met 3 scholen: Clusterschool Eemnes 

Ophalen van school

Alle dagen van de week, binnen de Clusterschool: de Zuidwend, Mariaschool en de Wegwijzer. Lopend vanaf de Noord-scholen de Hobbitstee en het Noorderlicht. 

Ons pand

Dagelijks vangen wij kinderen van vijf verschillende basisscholen op in de Clusterschool. Er is in verschillende ruimtes iets te doen: bijvoorbeeld koken in de grote keuken van de clusterschool, knutselen in het atelier, gym, muziek of dans in de speelzaal, theater of techniek. Uiteraard kunnen de kinderen ook vrij spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Juist dan komen de mooiste initiatieven naar voren  en ontwikkelt het kind zich sociaal. 

Onze speelplaats

Wij maken na schooltijd gebruik van het grote speelterrein van de Clusterschool. Het speelterrein is verdeeld in kleurzones, met een voetbalveld, een heuvel waar we in de winter leuk vanaf kunnen sleeën, een klimtoestel met glijbaan, een grote zandbak en veel ruimte om spelletjes te doen, te fietsen, steppen of skeeleren. Eemnes is een fijn dorp om als kind op te groeien. Bovendien is alles binnen Eemnes op loopafstand. We halen de kinderen lopend van school. Even lekker de benen strekken. De bibliotheek is vlakbij, de sportvelden van SV Eemnes waar ook onze sport-bso aan de Noordersingel gevestigd is. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een:
 • Voorleescoach
 • Creatieve medewerkers
 • Sportinstructeur
 • Docent muziek en beweging 

Openingstijden

.
Geopend van maandag tot en met vrijdag, verdeeld over:
 • van 15.00 tot 18.30 uur (korte middag)
 • van 11.30 tot 18.30 uur (lange middag)
ook kan op een lange middag opvang tot 15.30 uur afgenomen worden.

In de vakanties zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur

Voorschoolse opvang

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Clusterschool, nabij de Zuidersingel en de A27. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden