Onze opvang

In onze BSO staat sport en spel centraal. We bieden de kinderen afwisselende sport- en spelactiviteiten aan, afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang, Vakantieopvang

Groepsindeling

Er zijn twee verticale groepen van 4 tot 6 jaar.

Extra aandacht voor:

Sport & spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; de Kosmos


Ophalen van school (BSO)

Lopend vanuit basisschool De Kosmos

Ons pand

Partou is gevestigd op de blauwe vloer, die het hart vormt van het halfronde schoolgebouw van De Kosmos. Rondom deze ruimte liggen de lokalen van de onderbouw. Een schuifwand verdeelt de blauwe vloer in een werkruimte en een peutergymzaal. De ruimte is kindvriendelijk en gezellig ingericht.

Onze speelplaats

De BSO kan gebruik maken van twee grote schoolpleinen. De kinderen kunnen zich uitleven in een zandbak en op een klimrek waaronder veilige rubberen vloertegels liggen. Er zijn diverse soorten speelgoed aanwezig, gericht op spel en sport, maar ook andere zaken zoals een skelter.
De BSO ligt aan de rand van een park, in de buurt van diverse sportverenigingen. In het park zit het centrum voor natuur- en milieueducatie, het middeleeuws erf, de sterrenwacht en een natuurspeeltuin. Op korte loopafstand is een bushalte aanwezig, ideaal voor uitstapjes wat verder weg.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De medewerkers zijn allround. Er komen regelmatig stagiaires van de Cios (sportacademie) een handje helpen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Op schooldagen geopend van 14.30 tot 18.00 uur.
Tijdens schoolvakanties geopend van 07.30 tot 18.00 uur.

Wij volgen het continurooster van de Berkenschool.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Montessori-basisschool de Kosmos, gelegen aan de rand van het Schothorsterpark. De school ligt in de nabijheid van de rondweg in Amersfoort, die op verschillende punten toegang geeft tot de A1. Naast de school ligt een groot parkeerterrein.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden