Onze opvang

Op onze peuterschool zetten kinderen tussen 2 en 4 jaar spelenderwijs hun eerste stappen naar zelfstandigheid. Met behulp van de methode Uk & Puk en het bieden van een vaste structuur wordt de sociale en emotionele ontwikkeling van uw kind op alle vlakken op een speelse manier gestimuleerd en zorgt dit voor een soepele overgang naar de basisschool.

Voorschoolse Educatie (VE) heeft als belangrijkste doel eventuele achterstanden bij peuters te voorkomen en/of te verminderen. Door het educatieve programma Uk & Puk en een fijne en intensieve samenwerking met de basisscholen bieden wij uw kind een goede basis voor de basisschool. Uk & Puk is gericht op taalontwikkeling, voorbereidend rekenen en sociaal emotionele ontwikkeling. Bij het aanbieden van alle thema’s staat het speelse karakter centraal.

Op de bso ondernemen we verschillende leuke activiteiten met de kinderen, van knutselen tot sport- en spelactiviteiten.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Peuterschool

Groepsindeling

  • 1 groep van 20 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar 
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar*
* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Ophalen van school (bso)

De Berkenschool, De Bieshaar, De Biezen, De Horizon en De Langenoord.

Ons pand

Partou is gelegen in basisschool De Bieshaar. De ruimtes waar we gebruik van maken zijn helemaal ingericht naar de wensen van de bso. Het zijn gezellige ruimtes, verdeeld in een 8-plusruimte, een knutsel- en leesruimte en een speelruimte.

Onze speelplaats

Buiten maken we gebruik van het speelplein van de school. Daar zijn diverse speeltoestellen, een zandbak en er is gelegenheid om te voetballen. Er zijn ook een paar kleine en grote speeltuinen in de buurt. In de wijk liggen mooie sportvelden waar we op woensdag gebruik van maken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een creatief team!

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 15.00 tot 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 18.30 uur.

In vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Peuterschool

Geopen op maandag tot en met vrijdag.
Open van 8.30 tot 13.30 uur, verdeeld in een 'korte vroege' ochtend (8.30 - 11.00 uur), een 'korte late ochtend' (11.00 - 13.30 uur) en een 'lange' ochtend (8.30 - 13.30 uur) 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Hoogland, vlakbij het winkelcentrum. Onze locatie ligt dichtbij de rondweg en heeft aansluiting op de A1. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden