Mariska Grootveld

Partou kinderopvang Houten

Welkom bij Partou aan de Kruisboog!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Kruisboog in Houten.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Met onze ligging op het terrein van de voetbalvereniging en pedagogisch medewerkers met een sportachtergrond, bieden wij buitenschoolse opvang met een duidelijk accent op sport en spel. Even geen zin in sport? Dankzij de nauwe samenwerking met de andere bso’s in Houten kan uw kind workshops volgen op allerlei gebieden. Het zal zich dus geen moment vervelen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden