Onze opvang

Het accent bij onze opvang ligt op sport en dan met name op voetbal. We hebben een eigen voetbalveld tot onze beschikking. Is het geen mooi weer? Ook dan zijn we op het veld te vinden! Als het echt té slecht weer is, organiseren we in de voetbalkantine bijvoorbeeld een voetbalquiz. 

Workshops 

In samenwerking met alle Partou bso’s in Houten, bieden we de kinderen één groot workshopprogramma aan. Iedere schoolweek worden er, onder begeleiding gave workshops als voetbalfestijn, training voor een bso voetbaltoernooi en de workshop trucendoos gegeven. Kinderen schrijven zich in op een workshop die ze het meest aanspreekt. 

Vakanties 

Het bso-team van Partou in Houten zet zich elke schoolvakantie in voor een (ont)spannend en uitdagend activiteitenaanbod dat aansluit op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. We bieden elke vakantie een programma wat de fantasie en verbeeldingskracht van kinderen prikkelt. Maar de vakantie is er natuurlijk ook om uit te rusten en vrij te spelen. Toneelstukjes verzinnen in de poppenhoek, knutselen, bouwen, voorgelezen worden, buiten tikkertje spelen: het kan allemaal.

En voor de oudere kinderen is er tijd om met elkaar te chillen, een boekje te lezen of aan je zelf verzonnen project te werken in het atelier. Kortom: een programma waarin voor iedereen ruimte is voor zowel uitdaging als ontspanning. Iedere zomer zijn we een week op de camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik te vinden, de zogenaamde ‘campingweek’. Deze week verhuizen alle bso’s naar de camping! Hier hebben we onze eigen tent en alle ruimte om veel leuke dingen te ondernemen. Elk jaar worden de kinderen weer meegenomen in een spannend verhaal. De campingweek is inmiddels een begrip binnen Partou in Houten. 

Heeft u geen contract bij Partou en wel interesse in vakantieopvang bij Partou? Dan kunt u kiezen voor incidentele opvang. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden op onze pagina met contractvormen of neem vrijblijvend contact op met de afdeling Klantenservice

Bekijk onderstaande video en ontdek hoe leuk ons vakantieprogramma is:

Welke scholen bedienen we?

 • Aventurijn
 • Brug
 • Fontein
 • Montessori Korenmolen
 • Montessori Limes
 • Mozaïek de Haag
 • Plantage
 • Ridderspoor
 • Schoolhuys
 • Stek
 • Vlinder
 • Zonnewijzer

Staat de school waar uw kind naar toe gaat er niet bij? Neem contact op met de vestiging om de mogelijkheden te bespreken. 

Voorschoolse opvang

Heeft u te maken met vroege werktijden? Dan is de voorschoolse opvang van Partou een uitkomst. Bij ons kan uw kind 's morgens in alle rust, samen met de andere kinderen, genieten van een rustige start met ontbijt. U kunt uw kind (ook na het ontbijt) vanaf 7.15 uur bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de kinderen naar school worden gebracht.

Impressie bso op Facebook

Volg ons op Facebook en krijg een goede impressie van alle leuke activiteiten die we op de bso organiseren.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso). 

Groepsindeling

1 groep van 6 tot 12 jaar. 

Extra aandacht voor:

Sport & spel en voetbal. 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

We zijn gevestigd in het clubhuis van een voetbalvereniging.

Ons pand

Gelegen in het clubhuis van voetbalvereniging Delta.

Onze speelplaats

Dankzij onze ligging bij voetbalvereniging Delta kunnen we terecht op een ruim aantal sportvelden. Ook vinden we in de buurt het zwembad, de kinderboerderij, het Speelbos en ‘t Rond waar diverse activiteiten worden georganiseerd. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben twee pedagogisch medewerkers met een sportopleiding die beide voetbalcoach zijn.

 Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.15 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats op de Partou vestiging aan de Kruisboog 15. In de vakantie is er opvang van 7.15 tot 18.15 uur.

 Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in het Clubhuis van voetbalvereniging Delta Sports, gelegen aan de Rondweg, op sportpark de Kruisboog. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden