Mariska Grootveld

Partou kinderopvang Houten

Welkom bij Partou aan de Zijdemos!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Zijdemos in Houten.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Is uw kind een echte onderzoeker? Dan kan het op onze buitenschoolse opvang (bso) zijn of haar hart ophalen! Wij besteden namelijk extra veel aandacht aan de natuur. Wij trekken er graag met de kinderen op uit en leren hen alles over de wereld om hen heen. Dankzij de nauwe samenwerking met de andere bso’s in Houten heeft uw kind daarnaast ook toegang tot een divers aanbod aan andere (creatieve en sportieve) workshops. U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden