Onze opvang

In onze buitenschoolse opvang doen we extra veel met natuur. Dat uit zich in de vele activiteiten binnen, zoals knutselen met materialen uit de natuur, maar zeker ook buiten: spoorzoeken in de omgeving, insecten verzamelen en onderzoeken, of op pad naar onze eigen moestuin!

Workshops 

In samenwerking met alle Partou bso’s in Houten, bieden we de kinderen één groot workshopprogramma aan. Iedere schoolweek worden er, onder begeleiding gave workshops als dieren in de winter, GPS, houtbewerken en koken gegeven. Kinderen schrijven zich in op een workshop die ze het meest aanspreekt. 

Vakanties 

Het bso-team van Partou in Houten zet zich elke schoolvakantie in voor een (ont)spannend en uitdagend activiteitenaanbod dat aansluit op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. We bieden elke vakantie een programma wat de fantasie en verbeeldingskracht van kinderen prikkelt. Maar de vakantie is er natuurlijk ook om uit te rusten en vrij te spelen. Toneelstukjes verzinnen in de poppenhoek, knutselen, bouwen, voorgelezen worden, buiten tikkertje spelen: het kan allemaal.

En voor de oudere kinderen is er tijd om met elkaar te chillen, een boekje te lezen of aan je zelf verzonnen project te werken in het atelier. Kortom: een programma waarin voor iedereen ruimte is voor zowel uitdaging als ontspanning. Iedere zomer zijn we een week op de camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik te vinden, de zogenaamde ‘campingweek’. Deze week verhuizen alle bso’s naar de camping! Hier hebben we onze eigen tent en alle ruimte om veel leuke dingen te ondernemen. Elk jaar worden de kinderen weer meegenomen in een spannend verhaal. De campingweek is inmiddels een begrip binnen Partou in Houten. 

Heeft u geen contract bij Partou en wel interesse in vakantieopvang bij Partou? Dan kunt u kiezen voor incidentele opvang. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden op onze pagina met contractvormen of neem vrijblijvend contact op met de afdeling Klantenservice

Bekijk hieronder de video van ons vakantieprogramma:

Zwemlessen

Op bijna alle basisscholen wordt geen zwemles meer gegeven. In samenwerking met onze vestiging aan de Kruisboog 15, bieden we daarom op maandag de mogelijkheid tot het behalen van het zwemdiploma A bij zwembad De Startsprong. 

Welke scholen bedienen we?

  • Fontein
  • Vlinder

Staat de school waar uw kind naar toe gaat er niet bij? Neem contact op met de vestiging om de mogelijkheden te bespreken. 

Voorschoolse opvang

Heeft u te maken met vroege werktijden? Dan is de voorschoolse opvang van Partou een uitkomst. Bij ons kan uw kind 's morgens in alle rust, samen met de andere kinderen, genieten van een rustige start met ontbijt. U kunt uw kind (ook na het ontbijt) vanaf 7.15 uur bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de kinderen naar school worden gebracht.

Impressie bso op Facebook

Volg ons op Facebook en krijg een goede impressie van alle leuke activiteiten die we organiseren.

Groepsindeling

Twee groepen: 4 tot 7 jaar en 7 tot 12 jaar. 

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek. 

Gevestigd in multifunctioneel centrum:

In Wijkcentrum de Vuurtoren.

Ons pand

Onze bso zeer overzichtelijk: we hebben een groep voor de jongsten en een ruimte voor de oudere kinderen. De sfeer is veilig en vertrouwd.

Onze speelplaats

Buiten is er een speelplaats, maar we trekken er vooral graag op uit. Zo gaan we regelmatig naar grasvelden, boomgaarden, het bos of speeltuinen in de buurt en de Rietplas. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind en met affiniteit met het natuuraccent. 

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend op de schooltijden tot 18.15 uur. Op woensdag en vrijdag vindt opvang plaats bij de Partou vestiging aan de Kruisboog 6. In de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.15 tot 18.15 uur en vindt de opvang eveneens op Kruisboog 6 plaats.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in het gebouw van wijkcentrum De Vuurtoren, in de wijk Het Mos. Er is voldoende parkeergelegenheid.


Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden