Onze opvang

In onze buitenschoolse opvang (bso) hebben we extra aandacht voor theater. Dit uit zich in activiteiten van verkleden, rollenspel en verhalen vertellen tot muziek, knutselen en uitstapjes naar een echt theater. In het cultuurhuis waarin we gevestigd zijn zit ook een bibliotheek, dus daar zijn we ook vaak te vinden.

Workshops 

In samenwerking met alle Partou bso’s in Houten, bieden we de kinderen één groot workshopprogramma aan. Iedere schoolweek worden er, onder begeleiding gave workshops als Partou theater, bodypercussie, kokkerellen, herfstmuziek en camera obscura gegeven. Kinderen schrijven zich in op een workshop die ze het meest aanspreekt. 

Vakanties 

Het bso-team van Partou in Houten zet zich elke schoolvakantie in voor een (ont)spannend en uitdagend activiteitenaanbod dat aansluit op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. We bieden elke vakantie een programma wat de fantasie en verbeeldingskracht van kinderen prikkelt. Maar de vakantie is er natuurlijk ook om uit te rusten en vrij te spelen. Toneelstukjes verzinnen in de poppenhoek, knutselen, bouwen, voorgelezen worden, buiten tikkertje spelen: het kan allemaal.

En voor de oudere kinderen is er tijd om met elkaar te chillen, een boekje te lezen of aan je zelf verzonnen project te werken in het atelier. Kortom: een programma waarin voor iedereen ruimte is voor zowel uitdaging als ontspanning. Iedere zomer zijn we een week op de camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik te vinden, de zogenaamde ‘campingweek’. Deze week verhuizen alle bso’s naar de camping! Hier hebben we onze eigen tent en alle ruimte om veel leuke dingen te ondernemen. Elk jaar worden de kinderen weer meegenomen in een spannend verhaal. De campingweek is inmiddels een begrip binnen Partou in Houten. 

Heeft u geen contract bij Partou en wel interesse in vakantieopvang bij Partou? Dan kunt u kiezen voor incidentele opvang. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden op onze pagina met contractvormen of neem vrijblijvend contact op met de afdeling Klantenservice

Bekijk onderstaande video en ontdek hoe leuk ons vakantieprogramma is:

Zwemlessen

Op veel basisscholen wordt geen zwemles meer gegeven. In samenwerking met onze vestiging aan de Kruisboog 15, bieden we daarom op maandag de mogelijkheid tot het behalen van het zwemdiploma A bij zwembad De Startsprong.

Welke scholen bedienen we?

  • Plantage
  • Stek
  • Vlinder
  • Zonnewijzer

Staat de school waar uw kind naar toe gaat er niet bij? Neem contact op met de vestiging om de mogelijkheden te bespreken.

Voorschoolse opvang

Heeft u te maken met vroege werktijden? Dan is de voorschoolse opvang van Partou een uitkomst. Bij ons kan uw kind 's morgens in alle rust, samen met de andere kinderen, genieten van een rustige start met ontbijt. U kunt uw kind (ook na het ontbijt) vanaf 7.15 uur bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de kinderen naar school worden gebracht. 

Impressie bso op Facebook

Volg ons op Facebook en krijg een goede impressie van alle leuke activiteiten die we op de bso organiseren.

Groepsindeling

Een groep van 4 tot 12 jaar.

Extra aandacht voor:

Theater.

Gevestigd in multifunctioneel centrum:

In Cultuurhuis Schoneveld.

Ons pand

Onze bso maakt gebruik van een vaste, knusse ruimte, maar kan daarnaast ook gebruik maken van de 'tienerzolder' en danszaal. De hal van het cultuurhuis kan omgetoverd worden tot theater, voor voorstellingen op locatie. 

Onze speelplaats

Er is een speelplaats met speeltoestellen voor de kleintjes. Daarnaast kunnen we dankzij onze ligging in Cultuurhuis Schoneveld makkelijk naar de bibliotheek en de danszaal. Er zijn speeltuinen en parken in de buurt om buiten te spelen en we kunnen een bezoek brengen aan Theater aan de Slinger.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een pedagogisch medewerker met een creatieve achtergrond en affiniteit met theater.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend op de schooltijden tot 18.15 uur. Op woensdag en vrijdag kunnen kinderen naar Partou Kruisboog 6. In de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.15 tot 18.15 uur en vindt de opvang eveneens op Kruisboog 6 plaats.

 Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in het Cultuurhuis Schoneveld. Er is ruime parkeergelegenheid.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden