Nicole Kempe - Van Veen

Partou kinderopvang Mijdrecht

Welkom bij Partou aan de Hoofdweg!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

Wij bieden buitenschoolse opvang

In de kantine van de korfbalvereniging verzorgen we buitenschoolse opvang voor de basisschoolkinderen van 4 t/m 12 jaar. Buiten mogen we van de korfbalvelden en het speelveld gebruik maken. Op het speelveld is er een schommel, speelhuis en tafeltennistafel. De kinderen krijgen zelf de keuze om aan sport te doen of zelf op het speelveld te spelen. Maar ook binnen zijn er volop mogelijkheden om te spelen, knutselen of een spelletje te doen. 

Aan het einde van de dag ( rond 17.45 uur pas) starten er trainingen op de korfbalvelden. Het speelveld blijft dan ook nog voor ons beschikbaar. Er is dan altijd een pedagogisch medewerker voor onze kinderen aanwezig, tenzij kinderen zelfstandig buiten mogen spelen.

Kom gerust eens een kijkje nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan! 


Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden