Onze opvang

Op de korfbalvelden van sportvereniging Atlantis hebben we de beschikking tot al hun korfbalmaterialen. Hier of op het speelveld kunnen de kinderen al hun energie kwijt. Binnen in de kantine kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt door te knutselen of te spelen met andere materialen. We organiseren zelf workshops en andere sportgerelateerde activiteiten, met ruimte voor de kinderen om hun eigen richting op te gaan.

Soort kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

1 groep van 4 tot 12 jaar.

Extra aandacht voor:

Sport en Natuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een sportvereniging : Atlantis

Ophalen van school

Kinderen worden met de Stint opgehaald van de Molenland, Fonteinschool, Driehuis, Eendracht, Windroos en Hofland.

Ons pand

Wij zijn gevestigd in een kantine van de korfbalvereniging Atlantis. Deze ruimte richten we voor gebruik in met een kast om zo knusse hoekjes te creëren. Ook mogen wij gebruik maken van de korfbalvelden en speelveld met een speelhuis, schommels en tafeltennistafel. 

Onze speelplaats

Buiten mogen wij op het terrein spelen. Hier staan verschillende speeltoestellen en korbalmaterialen.
Vanuit de binnenruimte heeft men zicht over de korfbalvelden en speelveld. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We besteden veel aandacht aan lezen, muziek en bewegen. Naast alle sportactiviteiten is er ook ruimte voor creativiteit of rustig een spelletje spelen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag, vanaf schooltijd tot 18.30 uur. Op de woensdag en vrijdag kunt u terecht bij Partou aan de Oosterlandweg. Tijdens de vakanties en studiedagen zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd bij de korfbalvereniging Atlantis. Bij de vereniging is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden