Onze opvang

We hebben het geluk dat we mogen spelen in de gymzaal van de school. Hier kunnen de kinderen al hun energie en creativiteit kwijt. Er zijn hier wel bepaalde regels voor, maar daar zijn de kinderen van op de hoogte. Als er op de andere locatie van Partou (aan de Oosterlandweg) een workshop of grote activiteit is, is het mogelijk dat onze kinderen hier aan mee doen. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Eén groep van 4 tot 12 jaar.

Extra aandacht voor:

Natuur en techniek 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een school: De Trekvogel 

Ophalen van school

Kinderen worden lopend gehaald van de Trekvogel, Fonteinschool en Twistvlied.

Ons pand

Wij zijn gevestigd in een school. In de school hebben we een eigen lokaal. Deze ruimte hebben we ingericht met verschillende kasten om zo knusse hoekjes te creëren. Ook mogen wij gebruik maken van de gymzaal die aan de groepsruimte vast zit. 

Onze speelplaats

Buiten mogen wij op het schoolplein spelen. Hier staan verschillende speeltoestellen.

Vlakbij school is een groot grasveld waar we heerlijk kunnen voetballen. De school staat in een woonwijk. Naast de school is een groot openbaar voetbalveld, als ouders hier toestemming voor geven mogen kinderen hier zelfstandig gaan spelen. Vanuit het speelplein en de binnenruimte heeft men zicht op dit voetbalveld. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en een voorleescoach. Daarnaast zijn er medewerkers getraind in Basic Spelen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag, vanaf schooltijd tot 18.30 uur. Op de woensdag en vrijdag kunt u terecht bij Partou aan de Oosterlandweg. Hier worden de kinderen ook opgevangen tijdens de vakanties (van 7.30 tot 18.30 uur).

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in een school. Rondom de school is voldoende parkeergelegenheid.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden