Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Peuterzwemmen met Partou!

De peuters van Partou in Mijdrecht gaan tijdens opvangtijd peuterzwemmen in Optisport Zwembad Het Veenweidebad. Zo zijn ze in een mum van tijd watervrij!

Peuterzwemmen met Partou kinderopvang     

De Partou-vestiging aan de Oosterlandweg in Mijdrecht biedt in samenwerking met het Veenweidebad peuterzwemmen aan. Kinderen leren spelenderwijs watervrij worden en ervaren wat je allemaal kunt in het water. Ze leren met steeds terugkerende opdrachtjes en spelletjes om in het water te springen, onder water te gaan en uit het water te klimmen. 

Hoe werkt het?

De kinderen gaan onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers naar het zwembad. De groep bestaat uit maximaal 6 kinderen, er zijn 3 begeleiders in het water, waarvan twee vaste pedagogisch medewerkers van Partou Oosterlandweg. 

Kinderen die op die dag niet naar de opvang gaan, zijn ook welkom. U kunt uw kind dan zelf direct naar het zwembad brengen.

Kinderen krijgen vanaf 4 jaar voorrang op de zwemlessen.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in peuterzwemmen via Partou Mijdrecht? 
Neem dan contact op met vestigingsmanager Nicole Kempe – van Veen 
via 06 52 75 76 40.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden