Wist je dat...

we een voorleescoach en een coach beweegkriebels hebben?

De voorleescoach regelt alles op het gebied van voorlezen en zorgt ervoor dat op alle groepen voorleesboekjes zijn. We doen ook regelmatig aan beweegkriebels of beweegactiviteiten.

we veel meedoen aan nationale activiteiten?

We doen veel mee aan nationale activiteiten, zoals de Week van het geld voor de bso, de Nationale Modderdag en het Voorleesontbijt.

we heerlijk rustig gelegen zijn, in een natuurrijk gebied?

Onze vestiging ligt net buiten het dorp, het is hier heerlijk rustig en natuurrijk. Naast het prachtige uitzicht hebben we een grote natuurlijke tuin waar de kinderen volop kunnen ontdekken. Elke dag proberen we naar buiten te gaan.

we open staan voor kinderen met een beperking?

We staan open voor kinderen met een beperking en hebben hier ervaring mee. De samenwerking met externe instanties zoals MEE en Ons Tweede Thuis verloopt goed en samen zorgen we ervoor dat een kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

we de kleinsten ook niet vergeten?

Voor hen is samen spelen en ontdekken even belangrijk als voor de grotere kinderen. Daarom hebben wij Basic Spelen; wij gebruiken basic speelmateriaal om samen met de baby's op ontdekkingsreis te gaan.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden