Onze opvang

We beschikken over een knusse, warme locatie, ingericht met veel eigengemaakte werkjes van de kinderen. In vakanties mogen kinderen kiezen op welke bso-locatie in Nieuwegein ze opgevangen willen worden. Elke locatie heeft een andere accent en biedt elke vakantie een eigen programma aan waaruit kinderen kunnen kiezen. Het programma wat in de vakanties aangeboden wordt is gevarieerd: workshops, uitstapjes en losse activiteiten.

Partou aan het Colijnpark heeft als accent natuur en techniek. Binnen dit accent bieden we workshops aan. We werken nauw samen met dagopvang Partou aan het Abraham Kuyperpark. Kinderen van de dagopvang komen wekelijks bij ons om mee te doen met activiteiten of gewoon om vrij te spelen. Daarnaast ondernemen we activiteiten op het gebied van koken, sport en spel, techniek (proefjes) en natuur (onderzoekjes, eropuit).
We doen aan kinderparticipatie: kinderen denken mee welke activiteiten ze willen doen.
Daarnaast hebben we een samenwerking met natuurkwartier en werken we met themakisten. Op de kinderboerderij is ons verzorgdier Roosje (konijn).

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 bso-groepen van 4 tot en met 12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur en techniek

Ophalen van school (bso)

We halen de kinderen lopend op van de nabij gelegen scholen:

  • Koningin Julianaschool
  • Lucasschool
  • De Toonladder
Indien nodig halen we kinderen van De Evenaar.

Ons pand

We zijn een kleinschalige vestiging met 2 groepsruimtes. In de achterste groepsruimte is een groot speelkasteel te vinden, maar ook verschillende hoekjes als een bouwhoek en een huishoek. In de voorste ruimte staan met name de knutsel- en techniekmaterialen maar er is ook een gezellige relaxhoekje. Verder beschikken we over een keuken en een computerhoek. De kinderen kunnen van beide ruimtes gebruik maken. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Onze speelplaats

Direct aan het pand is een speelplaats aanwezig, waar de kinderen zelfstandig gebruik van kunnen maken. Op deze speelplaats zijn duikelrekken, een zandbak en voldoende ruimte om te rennen en bijvoorbeeld te voetballen. Ook hebben we een stukje tuin waar we samen met de kinderen plantjes planten. De speelplaats is omheind. In de buurt zijn verschillende speeltuintjes waar de 8+ kinderen zelfstandig gebruik van kunnen maken (na toestemming van de ouders). Ook gaan de kinderen onder begeleiding naar de andere speeltuintjes in de buurt of naar de dierenweide direct achter ons pand. Ook is er voldoende groen, natuur en water om natuuractiviteiten uit te voeren. Lopend is het winkelcentrum te bereiken, zodat we samen een boodschapje kunnen doen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Ook hebben we een coach op het gebied van natuur en techniek.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag: 

  • Op maandag, dinsdag en donderdag geopend van van 13.30 tot 18.30 uur.
  • Op woensdag geopend van 11.00 tot 18.30 uur.
  • Op vrijdag geopend van 11.45 tot 18.30 uur.
In vakanties zijn we geopend van 7.45 tot 18.30 uur
Tijdens nationale feestdagen zijn we gesloten.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Galecop, vlakbij het winkelcentrum van Galecop en dagopvang Partou aan het Abraham Kuyperpark. We zijn makkelijk bereikbaar vanuit de A12 en er is ruime parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden