Onze opvang

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers vangen de kinderen op in een warme en knusse omgeving waar ruimte is voor ieder kind. Kinderparticipatie vinden wij belangrijk. Zo hebben wij een kinderraad en houden we regelmatig kindvergaderingen, waarbij de kinderen mee mogen denken over nieuwe workshops, de regels en de activiteiten op onze bso.

In vakanties hebben wij een speciaal vakantieprogramma met een extra 8+ programma, workshops en uitstapjes. Er wordt met de andere Partou-bso's in Nieuwegein samengewerkt. Zo gaan we regelmatig met zijn allen op pad of gaan we bij elkaar op bezoek voor een speciale activiteit.

Partou aan het Colijnpark werkt ook nauw samen met dagopvang Partou aan het Abraham Kuyperpark. De kinderen van de dagopvang komen regelmatig bij ons om mee te doen met een activiteit. Of we gaan zelf naar het kinderdagverblijf, om bijvoorbeeld een boekje voor te lezen.

We zijn betrokken bij de buurt en hebben goede banden met Skipiste Nieuwegein, Cultureel centrum de Kom en Natuurkwartier.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 bso-groepen van 4 tot en met 12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur en techniek

Ophalen van school (bso)

We halen de kinderen lopend op van de nabij gelegen scholen:

  • Koningin Julianaschool
  • Lucasschool
  • De Toonladder
Indien nodig halen we kinderen van De Evenaar.

Ons pand

We zijn een kleinschalige vestiging met twee groepsruimtes. In de achterste groepsruimte is een groot speelkasteel te vinden, maar ook verschillende hoekjes als een constructiehoek, spelletjeshoek en huishoek. In de voorste ruimte staan de knutsel- en techniekmaterialen. Verder beschikken we over een keuken en een computer. De kinderen kunnen van alle ruimtes gebruik maken. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. 

Onze speelplaats

Direct aan het pand is een speelplaats aanwezig, waar de kinderen zelfstandig gebruik van kunnen maken. Op deze speelplaats zijn duikelrekken, een zandbak en voldoende ruimte om te rennen en bijvoorbeeld te voetballen. Ook hebben we een stukje tuin waar we samen met de kinderen plantjes kunnen planten. De speelplaats is omheind. 

In de buurt zijn verschillende speeltuintjes waar de 8+ kinderen zelfstandig gebruik van kunnen maken (na toestemming van de ouders). Ook gaan de kinderen onder begeleiding naar de andere speeltuintjes in de buurt of naar de dierenweide direct achter ons pand. Er is voldoende groen, natuur en water om onze natuur activiteiten uit te voeren. Lopend is het winkelcentrum te bereiken, zodat we samen een boodschapje kunnen doen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag: 

  • Op maandag, dinsdag en donderdag geopend van van 13.30 tot 18.30 uur.
  • Op woensdag geopend van 11.30 tot 18.30 uur.
  • Op vrijdag geopend van 11.45 tot 18.30 uur.
In vakanties zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur
Tijdens nationale feestdagen zijn we gesloten.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Galecop, vlakbij het winkelcentrum van Galecop en dagopvang Partou aan het Abraham Kuyperpark. We zijn makkelijk bereikbaar vanuit de A12 en er is ruime parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden