Wist je dat...

we een kleinschalige opvang zijn?

In onze 2 groepen heerst een huiselijke sfeer waarbij elk kind persoonlijke aandacht krijgt. Ook de ouders worden nauw betrokken.

we een ruim en gevarieerd activiteitenaanbod verzorgen?

Elke dag worden er door de pedagogisch medewerkers minimaal 2 activiteiten aangeboden, 1 voor elke leeftijdsgroep. We ondernemen veel activiteiten rond natuur en techniek, maar ook koken, knutselen, bewegen en muziek. We werken een de hand van thema's.

we beschikken over een groot speelkasteel?

De jongste kinderen mogen onder het kasteel spelen, ze kunnen zich daar even terugtrekken of hutten bouwen en stoeien. De oudste kinderen mogen boven op het kasteel lekker loungen, lezen of gewoon met elkaar kletsen.

we veel communiceren over activiteiten en gebeurtenissen?

We hebben een Facebook-pagina waar de gebeurtenissen van de kinderen op te volgen zijn. Daarnaast brengen we uitgebreide nieuwsbrieven uit met verhalen en foto's. Ook op de vestiging vindt u veel foto's en beschrijvingen van de activiteiten die gaan plaatsvinden of hebben plaatsgevonden. Er is veel persoonlijk contact tussen medewerkers en ouders.

we twee huisgenoten hebben?

Tom en Jerry zijn de vaste bewoners van onze bso: twee waterschildpadden die verzorgd worden door de kinderen zelf.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden