Onze opvang

In onze grote speelhal verzorgen we dreumes- en peutergym, muziek met beweging en een parcours voor de grove motoriek. Voor de kleinsten doen we aan Basic Spelen en sensomotorische oefeningen met verschillende materialen zoals papieren zakdoekjes, verschillende stoffen, verschillende soorten en maten ballen waar ze ook overheen liggen voor oefeningen en bellenblaas. Alle activiteiten zijn gericht op het ontdekken en ervaren in zintuiglijke zin (voelen, zien, ruiken, proeven) en zijn gericht op het proces, niet op het resultaat.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 1,5 groep van 0 tot 2 jaar
  • 1,5 groep van 0 tot 2 jaar

Ons pand

We hebben een kleine en huiselijke dagopvang, met 4 groepen en 1 grote speelhal in het midden. Op de groepen zijn verschillende hoekjes gecreëerd waarin het kind rustig kan spelen met het speelgoed waar het op dat moment in geïnteresseerd is. Het is een hele lichte locatie en er is rust op de groepen door de scheiding met de speelhal (de 2 peutergroepen aan de linkerkant en de 2 babygroepen (0-2 jaar) aan de rechterkant).

Onze speelplaats

Alle groepen grenzen aan onze natuurtuin, iedere groep kan vanaf de groep naar de tuin. Het is een echte ontdekkings/belevingstuin met verschillende ondergronden (gras, tegel en boomstammetjes), voelelementen, een zandbak en een wilgentenen hut. Er is een heuvel met een glijbaan. Er kan gefietst en gespeeld worden en in elk hoekje is er wel iets te ontdekken. We zitten dichtbij een dierenweide en het winkelcentrum. Zeer vlakbij zit ook buitenschoolse opvang (bso) Partou aan het Colijnpark, waar we regelmatig met de oudste kinderen gaan spelen, zodat ook de bso bekend is en bij doorstroming het kind gemakkelijk kan wennen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en er werken een aantal moeders, een niet onbelangrijke expertise!

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.15 tot 18.15 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk De Galecop, vlakbij het winkelcentrum Galecop. Er is ruime parkeergelegenheid in de straat.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden