Wist je dat...

we werken met het educatieve programma Uk & Puk?

Elke dag starten we bij de peuters met pop Puk de dag op. Uk & Puk zorgt daarnaast voor leuke themagerichte onderwerpen waarbij de kinderen woorden en begrippen leren op een speelse manier. Met verhaaltjes, zang, spelletjes, knutselwerkjes en pop Puk krijgt de dag een hele leuke invulling, en Puk wordt een vertrouwd begrip voor uw kind.

we veel aandacht besteden aan beweging?

Het is heerlijk om te kunnen klimmen, kruipen, evenwichtsoefeningen doen, vangen en gooien met een bal, springen en kruipen door de hoepels en klimmen op de grote speelkussens in alle vormen en maten in de speelhal. De dreumessen en peuters doen altijd met plezier mee.

we veel ontwikkelgerichte belevenissen en activiteiten ondernemen?

De 0 tot 1,5 jarigen beleven veel met bellenblaas, papierscheuren en rollen op een grote of kleine bal. We voelen aan verf en zand of andere materialen.

we iedere dag naar buiten gaan, zelfs met de kleinsten?

De deur kan opengezet worden en de kinderen kunnen zelf besluiten naar buiten te gaan. Zo kunnen ze heerlijk ontdekken.

we een mooie, grote tuin hebben?

Onze tuin heeft verschillende hoeken en verschillende ondergronden. Hier kunnen alle kinderen ontdekken, samen of alleen in een hoekje spelen of lekker rustig onder het zonnescherm picknicken.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden