Renate van Tergouw

Partou kinderopvang Nieuwegein

Welkom bij Partou aan de Heemraadsweide!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Heemraadsweide in Nieuwegein.

Wij bieden buitenschoolse opvang

In onze mooie, lichte ruimtes bieden wij opvang aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Wij zijn gevestigd in de Margrietschool en zijn gemakkelijk toegankelijk voor de diverse basisscholen in de buurt. Ook zijn wij graag buiten te vinden. Wij stimuleren de ontwikkeling van de kinderen op allerlei gebieden bijv. sport en spel, creatief, kunst en cultuur (toneel). Wij bieden ook regelmatig workshops aan, verzorgd door deskundigen.

Daarnaast bieden we voorschoolse opvang aan. Kinderen van de Lucas, Margriet en Veldrakker eten dan samen gezellig een ontbijt voor school begint. Voor zowel u als uw kind een rustig begin van de dag.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden