Onze opvang

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers vangen de kinderen op in een warme en knusse omgeving waar ruimte is voor ieder kind. Wij besteden aandacht en zorg aan de kinderen na een intensieve schooldag. Onze medewerkers bieden activiteiten aan zowel binnen als buiten en verzorgen regelmatig workshops.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang (voor kinderen van Lucas, Margriet en Veldrakker)

Groepsindeling

  • 1 groep van 4 tot 8 jaar (max 20 kinderen).
  • 1 groep van 8 tot 12 jaar (max 20 kinderen).

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja; in een school: De Prinses Margrietschool Noord

Ophalen van school

Lopend vanaf De Veldrakker, Margrietschool, en de Lucasschool.
Lopend of met de (bak)fiets vanaf De Evenaar.

Ons pand

Wij zijn gevestigd in de Margrietschool. Hier hebben wij twee
ruime en lichte groepsruimtes die verschillend zijn ingericht. De ene ruimte heeft verschillende hoeken om te spelen (bouwhoek, poppenhoek) en creatief bezig te zijn. De andere ruimte geeft mogelijkheid tot rustige activiteiten zoals lezen, spelletje spelen of lekker chillen op de bank. Wij maken ook gebruik van een derde ruimte in de school met een podium en piano waar wij toneelvoorstellingen kunnen houden. 

Onze speelplaats

Onze groepsruimtes grenzen aan de buitenruimte, de schoolpleinen van de Margrietschool. Op deze schaduwrijke pleinen staan verschillende klimtoestellen, een tafeltennistafel en een zandbak. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de kinderen met uitdagende activiteiten om dagelijks buiten te spelen. 

Ons team

Ons team bestaat uit vaste gekwalificeerde pedagogisch medewerkers die de kinderen een moment van rust aanbieden na een intensieve schooldag. Ook bieden zij dagelijks activiteiten aan zowel binnen als buiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen.  

Openingstijden

Geopend op maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur. 

Voorschoolse opvang

Voor kinderen van de Lucas, Margriet of Veldrakker bieden we voorschoolse opvang van 7.30 tot 8.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang zit in basisschool Prinses Margrietschool Noord, in de wijk Batau Noord. Er is parkeergelegenheid bij de school.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden