Wist je dat...

wij alles onder één dak aanbieden?

Ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang zijn in één pand gevestigd. Dat betekent dat broers en zussen bij elkaar kunnen zitten en ouders niet meer op verschillende locaties hun kind op hoeven te halen.

kinderen bij ons makkelijk doorstromen?

We hebben een unieke samenwerking tussen de dagopvang en de bso, waardoor kinderen makkelijk door kunnen stromen.Peuters maken gebruik van de verschillende ruimtes van de bso en gaan intern wennen zodra ze over gaan. Kinderen kunnen bij elkaar op bezoek en feestjes samen vieren. En oud-kinderdagverblijfkindjes zien hun vriendjes nog!

wij op een heerlijke locatie zitten?

We boffen met ons mooie pand met veel ruimtes en mogelijkheden, o.a. een unieke, extra grote ballenbak en een mooie ontdekkings- en ervaringstuin bij het kinderdagverblijf.

wij veel activiteiten aanbieden?

We bieden de kinderen veel verschillende activiteiten aan, waaronder koken in onze grote keuken met gasfornuis en oven. Bij het kinderdagverblijf kunnen we hapjes en warm eten maken, en ook bij de bso doen we kookactiviteiten. Daarnaast ondernemen we geregeld gezamenlijke activiteiten, zoals het zomerfeest en het lichtjesfeest.

wij VVE-gecertificeerd zijn?

We maken gebruik van het VVE-programma ‘Uk & Puk’. Dat richt zich op de brede ontwikkeling van jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. Naast de taalontwikkeling is er bij Uk & Puk extra aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling, de motorische en zintuiglijke ontwikkeling en beginnende rekenprikkels. Kinderen ontwikkelen zich op een speelse manier met de pop Puk. Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Hij maakt altijd wel iets mee wat de kinderen herkennen, zoals ziek zijn. Hij biedt troost en is een vriendje waarbij baby's, dreumesen en peuters zich veilig voelen. Puk is de schakel tussen de pedagogisch medewerker en het kind.

wij in een voormalig schoolgebouw zitten?

Dat wij in een voormalig schoolgebouw gevestigd zijn, dat merk je! We hebben een speelparadijs met glijbanen en ballenbak. Een grote keuken, een huiswerkruimte en ontspanruimtes voor de oudere kinderen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig met 3 groepen. Door de verschillende ruimtes bieden we veel activiteiten aan. U kunt bouwen op ons stabiele, enthousiaste team dat al jaren met elkaar werkt. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Kom een keertje langs om deze zelf te ervaren!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden