Onze opvang

Op onze buitenschoolse opvang houden we van voorlezen, muziek maken en knutselen. We bieden kinderen ook wekelijks zwemles aan. En in de vakantie gaan we onder meer op avontuur in de natuur, bouwen we hutten bouwen, koken we Italiaans en organiseren we sporttoernooien. Naast een breed activiteitenaanbod is er bij ons extra aandacht voor kunst en cultuur. Zo hebben we een toneelpodium en een atelier.En we nemen deel aan een multimedia project.

Van animaties maken tot photoshoppen 

Partou aan de Houtrakgracht is een van de zes locaties van Partou die met het project ‘multimedia' is gestart. Naast de reguliere activiteiten bieden we de kinderen media-activiteiten aan zoals het maken van animaties  en fotostrips. Daarnaast werken we met de programma's comic life, stop motion, iMovie en iPhoto. Het mediawijs maken van kinderen is een speerpunt van dit project. Wij vinden het belangrijk om kinderen hierin te begeleiden zodat ze op een veilige manier leren omgaan met multimedia. Dit project met de unieke activiteiten en de geweldige materialen zijn een enorme verrijking voor onze bso!

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

Wij werken met 2 leeftijdsgroepen:
  • 4 tot 7 jaar
  • 7 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Ophalen van school (BSO)

  • De Boomgaard
  • De Achtbaan
  • De Klimroos

Ons pand

Ruime en sfeervolle ruimtes, een levendig atelier inclusief een toneelpodium en een heerlijke tuin: Partou aan de Houtrakgracht is een fijne en creatieve plek. Wij bieden buitenschoolse opvang met veel speelmogelijkheden en beschikken over een multi-mediakamer.

Onze speelplaats

Onze kinderopvang beschikt over een zandbak, glijbaan, een speeltoestel en een groot schoolplein. Direct naast ons eigen terrein bevinden zich een groot grasveld en een speeltuin waar we regelmatig gebruik van maken. Met enige regelmaat plannen wij uitstapjes naar De Vrijstaat, een museum, theater de Kikker of een van onze andere Partou bso's in Leidsche Rijn of Vleuten voor een gezamenlijke activiteit.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De meeste van onze medewerkers hebben een HBO- of WO-opleiding gevolgd op het gebied van pedagogiek en/of kunst & cultuur. Daarnaast hebben wij medewerkers met ervaring en kennis van fotografie, jeugdtheater, film, musical en multimedia. Zo kunnen we kinderen unieke lessen aanbieden.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 18.30 uur.

Tijdens vakantieweken zijn wij maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 18.30 uur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden