Onze opvang

We houden van voorlezen, muziek en knutselen, bieden wekelijks zwemles en dagen uw kind graag uit. Naast een breed activiteitenaanbod is er bij ons extra aandacht voor kunst en cultuur. We werken nauw samen met andere buitenschoolse opvang locaties van Partou in Leidsche Rijn en Vleuten zodat ook sport en spel en natuur en techniek ruimschoots aan bod komen. En is het een keertje slecht weer? Dan hebben we ook binnenshuis meer dan voldoende ruimte waar uw kind zich lekker uit kan leven, zodat er op elk moment voor ieder kind wat leuks te doen is.
 
Partou aan de Houtrakgracht is één van de zes locaties van Partou die met het project  ‘multimedia' is gestart. Naast de reguliere activiteiten bieden we de kinderen media-activiteiten aan zoals het maken van animaties  en fotostrips. Daarnaast werken we met de programma's comic life, stop motion, iMovie en iPhoto. Het mediawijs maken van kinderen is een speerpunt van dit project. Wij vinden het belangrijk om kinderen te begeleiden zodat ze op een veilige manier om leren gaan met multimedia. Dit project met de unieke activiteiten en de geweldige materialen zijn een enorme verrijking voor onze bso!

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

Wij werken met 2 leeftijdsgroepen:
  • 4 tot 7 jaar
  • 7 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Ophalen van school (BSO)

  • De Boomgaard
  • De Achtbaan
  • De Klimroos

Ons pand

Ruime en sfeervolle ruimtes, een levendig atelier inclusief een toneelpodium en een heerlijke tuin: Partou aan de Houtrakgracht is een fijne en creatieve plek. Wij bieden buitenschoolse opvang met veel speelmogelijkheden en beschikken over een multi-mediakamer.

Onze speelplaats

Onze kinderopvang beschikt over een zandbak, glijbaan, een speeltoestel en een groot schoolplein. Direct naast ons eigen terrein bevinden zich een ruim grasveld en een speeltuin. Er zijn diverse speeltuinen in de omgeving, waarvan er één direct naast onze bso gelegen is, evenals een groot grasveld.
Met enige regelmaat plannen wij uitstapjes naar De Vrijstaat, een museum, theater de Kikker of één van onze overige Partou bso's in Leidsche Rijn of Vleuten voor een gezamenlijke activiteit.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De meeste van onze medewerkers hebben een HBO- of WO-opleiding gevolgd op het gebied van pedagogiek en/of kunst & cultuur. Daarnaast hebben wij medewerkers met ervaring en kennis van fotografie, jeugdtheater, film, musical en multimedia. Zo kunnen we kinderen unieke lessen aanbieden, bijvoorbeeld op het gebied van fotografie, film, stopmotion filmpjes, muziek componeren en theater en musical.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 18.15 uur.

Tijdens vakantieweken zijn wij maandag tot en met vrijdag geopend van 7.45 tot 18.15 uur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden