Kinderopvang aan de Pablo Picassostraat in Terwijde

Partou aan de Pablo Picassostraat is gevestigd in een licht en ruim pand in de wijk Terwijde. We bieden zowel kinderdagopvang als bso aan. Naast dat wij een veilige en liefdevolle omgeving voor je kind creëren, doen we nog veel meer. Zo houden we ons continu bezig met de ontwikkeling van een kind en bieden we bijzondere activiteiten aan. 

Ontwikkeling kind

Met eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren we de ontwikkeling van de allerkleinsten. We dagen kinderen uit om zelf actief te worden en op onderzoek uit te gaan. In de grote speelhal en op de ruime buitenspeelplaats krijgen de oudere kinderen volop de ruimte om hun grove motoriek te ontwikkelen. We hebben ook een speciale ruimte voor de grotere baby's (1+)  waar speciale activiteiten doen gericht op hun leeftijd. 

Door de indeling in horizontale groepen op het kinderdagverblijf (hierin zitten kinderen van dezelfde leeftijd) kunnen we veel leeftijdsgerichte activiteiten ondernemen en hebben we veel aandacht voor de behoeftes van de kinderen. Het speelmateriaal, de meubels, inrichting, activiteiten en het spelaanbod zijn toegespitst op leeftijd, zodat onze pedagogisch medewerkers de ontwikkeling in alle groepen optimaal kunnen stimuleren. We ondersteunen daarnaast ook de muzikale ontwikkeling van alle kinderen door het geven van wekelijkse muzieklessen. Ook leren we de kinderen samen te spelen, delen, conflicten op te lossen en plezier met elkaar te hebben.

Leuke extra's

Buiten hebben we twee moestuintjes staan waar we met de kinderen zelf groente en kruiden verbouwen. Tijdens de lunch hebben we dan ook regelmatig eten uit eigen tuin op ons bord liggen. 

Gaat je kind ook bij ons naar de bso dan kan hij met ons mee naar zwemles en tijdens het skiseizoen bieden we ook skiles aan. 

Betrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Er zijn evaluatiegesprekken, we hebben een oudercommissie en we organiseren diverse evenementen waarbij ouders (en ook opa’s en oma’s) kunnen zien wat we allemaal bij Partou doen. Naast het onmisbare persoonlijke contact houden we je ook met foto’s en verhalen van je kind via de Mijn Kind app op de hoogte.

Soorten kinderopvang

Wij hebben twee soorten kinderopvang: 

Dagopvang
Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

We hebben vijf horizontale groepen en één bso-groep in de volgende leeftijdsklassen:

0 -2 jaar
2 - 4 jaar 
4 tot 12 jaar

Samenwerking met scholen

We werken samen met onderstaande scholen:

  • Montessori Arcade
  • OBS het Zand
  • Ridderhof
  • Hof ter weide
  • Waterrijk
  • De Oase
  • Vrije school (alleen op woensdag)
Wij halen de kinderen lopend of met een bakfiets van school. Kinderen van 7 jaar en ouder fietsen met ons mee vanaf school naar de bso. Staat de school van je kind hier niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Ons pand

We zijn gevestigd in een pand met grote lichte ruimtes, een grote buitenruimte en hebben een ruime speelhal. Zo kunnen de kinderen ook met slecht weer naar hartenlust spelen.
 

Onze speelplaats

Op onze vernieuwde buitenplaats is er veel ruimte om te spelen, fietsen en ontdekken. We hebben een grote zandbak en een afgeschermd gedeelte zodat de baby's en de oudere kinderen ongestoord hun gang kunnen gaan. Met de diverse speeltoestellen kunnen de kinderen makkelijk hun energie kwijt. Naast onze eigen buitenruimte zijn er nog veel andere kleine speeltuintjes in de buurt waar we regelmatig te vinden zijn. Ook maken we wel eens een uitstapje naar de Bosspeeltuin in het Maximapark of naar de kinderboerderij

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor je kind. Daarnaast beschikken we over een eigen muziekcoach die er voor zorg dat alle kinderen wekelijks muziekles krijgen. Onze pedagogisch medewerkers zijn er om je kind zich thuis te laten voelen! 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk Het Zand op de grens met de wijk Terwijde, schuin tegenover station Utrecht Terwijde. De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.


Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden