Kinderdagverblijf Molenpark

Ons kinderdagverblijf is gevestigd op een wel hele erge bijzondere locatie. Partou is gevestigd op het Molenpark in een prachtig monumentaal pand op het erf van houtzaagmolen De Ster, aan de rand van de wijk Lombok. Vroeger was dit een oude loods, waar hout opgeslagen werd. Het is een knusse en gezellige plek, waar altijd kinderstemmen en muziek klinken en waar wij dagopvang bieden met prachtig uitzicht over het water. Vanuit onze fijne binnenruimtes zien we eendjes en vogels voorbij komen. Aan de overkant van ons verblijf lopen geiten en schapen rond. Genoeg te zien dus!

Bijzondere activiteiten

Elke groep heeft zijn eigen ruimte. De groepen staan echter met elkaar in verbinding, waardoor de kinderen veel contact met elkaar hebben. Maar we hebben natuurlijk wel onze vaste groepsmomenten, waarop uw kind zich even terug kan trekken. We bieden op elke groep dagelijks activiteiten aan. Dit loopt uiteen van een uitje in ​het Molenpark tot samen bellen blazen, van een tochtje naar de ​speeltuin tot samen kleien, van koekjes bakken tot verven en van voorlezen tot spelletjes doen. Ook doen we regelmatig beweegspelletjes in de gymzaal van de Parkschool. Kortom, er zijn volop leuke mogelijkheden voor uw kind. Op elke groep wordt telkens gewerkt met een maandelijks activiteitenthema, bijvoorbeeld Lente, Voorlezen, Thuis, Zon, Zee en Strand.

Persoonlijke aandacht

Wij houden veel rekening met de wensen van uw kind. Kinderen geven zelf aan of ze willen meedoen aan onze activiteiten. Heeft het geen zin in een rondje fietsen? Dan mag het ook lekker in alle rust een boekje 'lezen'. Wij gaan kindgericht te werk en nemen graag de tijd voor ieder kind. Even op schoot, een liedje zingen of samen aan de wandel: een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. Initiatieven en ontwikkeling stimuleren en belonen wij. En dat merkt uw kind!

Soorten opvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 1,5 jaar
  • 1 dreumesgroep van 1,5 tot 2,5 jaar
  • 1 peutergroep van 2,5 tot 4 jaar 

Onze speelplaats

Spelen kan zowel binnen als buiten. Onze natuurtuin met zandbak  en ervaringstuin met waterelement en voelwand bieden veel uitdaging. En als uw kind zich écht lekker wil uitleven, spelen we in een van de nabij gelegen speeltuintjes. In het park zijn meerdere speeltuintjes en een voetbalkooi waar we gebruik van kunnen maken. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben medewerkers die beschikken over de volgende expertises: muziek, voorlezen, Beweegkriebels en Bacis Spelen met baby's.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.
Daarnaast is op sommige dagen mogelijk:
  • Verlengde of vervroegde openingstijd van een half uur
  • Halve dagen opvang (tot 13.00 uur of vanaf 12.30 uur)
  • ¾ dagopvang (tot 15.30 uur) 

Bereikbaarheid & parkeren

In het Molenpark is geen parkeergelegenheid. In de omliggende straten kan betaald worden geparkeerd, met een loopafstand van ongeveer 100 meter.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden