Kinderdagverblijf Louis Couperusstraat Utrecht

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een ruim en licht pand in de gezellige wijk Nieuw Engeland. We verzorgen wekelijks peutergym en muziekles. Ook doen we aan Basic Spelen met baby's, een speciaal speelprogramma dat de ontwikkeling van het kind op diverse gebieden ondersteunt. We vinden het leuk om samen te bakken en vinden het belangrijk om in beweging te blijven. Daarom gaan we vaak buiten spelen, tuinieren in onze moestuin, klimmen en klauteren (zowel binnen als buiten). Om de taalontwikkeling te stimuleren lezen we veel voor en bezoeken we samen de bibliotheek. Soms bezoeken we ook de scholen van Asch van Wijk en de Kameleon om daar een activiteit te doen of een voorstelling bij te wonen. 

Vriendjes maken

Ons kinderdagverblijf is niet alleen een plek waar wij ze helpen met hun ontwikkeling en waar kinderen plezier hebben. Het is ook een sociale speelplaats waar kinderen van 0 tot en met 4 jaar oefenen voor de grote wereld. De Brandweerauto delen, helpen bij het afruimen van de tafel en ruzie maken en weer oplossen. Dit zijn sociale vaardigheden die kinderen later nodig hebben. Wij stimuleren daarom het onderlinge contact tussen de kinderen continu. En kinderen die sociaal vaardig zijn, zitten beter in hun vel. Dat geldt al voor de allerkleinsten

Warme maaltijden

We hebben als optie een warme maaltijd-service. Tegen bijbetaling kan uw kind bij ons tussen de middag warm eten. Dit is een vrije keuze. Als u hier niet voor kiest, krijgt uw kind een broodmaaltijd.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Er zijn vier horizontale groepen:
  • twee van 0 tot 2 jaar
  • twee van 2 tot 4 jaar

Ons pand

We zijn gevestigd in een ruime en lichte locatie, waar alles zich bevindt op de begane grond. We hebben 4 groepen en een ruime speelgang waar heerlijk gespeeld kan worden en waar grotere activiteiten gedaan kunnen worden zoals dansen, gymmen en muziek maken. Alle groepen komen uit op deze speelgang. Ook hebben we een ruimte waar een gezellige voorleeshoek is.

Onze speelplaats

Onze binnentuin is ruim opgezet met een gedeelte dat we speciaal voor de baby's kunnen gebruiken. Er is een grote zandbak met glijbaan, speelhuis en gras, bomen en struiken waar heerlijk verstoppertje gespeeld kan worden. Er liggen grote zwerfkeien op het pleintje. Ook hebben we een moestuin waar we met de kinderen zaaien, planten en oogsten. Onze locatie ligt aan het Majellapark, daar spelen we in de speeltuin of op het grasveld. Aan het eind van de straat is nog een speeltuin. We gaan regelmatig op uitstapjes naar de bibliotheek en naar de scholen Van Asch van Wijck en de Kameleon die ook aan het park liggen, om daar een activiteit te doen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, beweegkriebels/gymcoach, voorleescoach en coaches voor Basic Spelen met baby's.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk Nieuw Engeland, aan het Majellapark, naast de van Asch van Wijckschool. Er is betaald parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden