Malou Albers

Partou kinderopvang Utrecht 

Welkom bij Partou aan de Omloop 4!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Omloop in Utrecht.

Wij bieden dagopvang

Met twee groepen bieden wij kleinschalige en knusse dagopvang waar de vaste medewerkers de kinderen door en door kennen. Doordat onze groepen verticaal zijn, kunnen broertjes en zusjes gezellig bij elkaar op dezelfde groep terecht.  Door ons open-deuren-beleid kunnen kinderen ook een kijkje nemen op de andere groep om ook daar met vriendjes te spelen.

Met de ruime keuze uit verschillende contractvormen en de mogelijkheid tot het ruilen van dagen is er voor ieder ouder wat wils.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden