Kinderdagverblijf Omloop Utrecht

Wij zijn een klein kinderdagverblijf met veel aandacht voor de kinderen. Elke dag wordt er gezongen, voorgelezen en buiten gespeeld. Daarnaast bieden wij één keer per week muziekles aan en doen wij activiteiten gericht op de verschillende leeftijden van de kinderen. Onze medewerkers zijn speciaal getraind om goed te zien hoe kinderen met elkaar omgaan en weten hoe daarop in te spelen. Zij zorgen ervoor dat uw kind gezien en gehoord wordt en stimuleren hem om contact te leggen met leeftijdsgenootjes. Voor de 3+ kinderen hebben we speciale activiteiten om hen voor te bereiden op de overgang naar de basisschool. 

Activiteiten

Wij doen dagelijks  aan Basic Spelen met baby's, een speciaal speelprogramma dat de ontwikkeling van het kind op diverse gebieden ondersteunt. Buiten kunnen ze heerlijk rennen, klimmen en klauteren. Daarnaast organiseren we allerlei activiteiten rondom thema's. Dit kunnen de seizoenen zijn, maar ook vakantie, dieren of Sinterklaas. We lezen de kinderen veel voor en doen allerlei leuke dingen rondom de jaarlijks terugkerende Nationale Voorleesweek. Ook hebben we iedere zomer een zomerfeest. En vieren we in april Nationale Vriendjesweek.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
 

Ons pand

Beide groepsruimtes zijn ruim en heel licht. De inrichting is kleurrijk en door de verschillende hoekjes erg knus.

Onze speelplaats

Partou heeft een ruime buitenspeelplaats met een zandbak. Er is veel ruimte om lekker rond te rennen onder de oude boom, tikkertje te spelen of over het plein te fietsen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en een voorleescoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed bereikbaar met de auto, lopend en met de fiets. Door de ruime stoep voor het pand, is het een veilige plek om kind(eren) op de fiets te zetten. Partou bevindt zich in de wijk Ondiep, op de rand met Pijlsweerd. Het pand ligt verstopt achter een seniorenflat en studentenwoningen, waardoor mensen soms goed moeten zoeken naar de voordeur. Indien u het niet meteen kunt vinden, kunt u ons altijd bellen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden