Onze opvang

We organiseren allerlei activiteiten rondom thema's. Dit kunnen de seizoenen zijn, of dingen zoals Sinterklaas en Kerst, maar ook organiseren we activiteiten rondom de jaarlijks terugkerende Nationale Voorleesweek. Ook hebben we iedere zomer een zomerfeest.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
 

Ons pand

Het pand is met twee verticale groepen de kleinste Partou-vestiging van Utrecht. Beide groepsruimtes zijn ruim en heel licht. De inrichting is kleurrijk en door de verschillende hoekjes erg knus.

Onze speelplaats

Partou heeft een ruime buitenspeelplaats met een zandbak. Er is veel ruimte om lekker rond te rennen onder de oude boom, of een rondje te fietsen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en een voorleescoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Bij afname van een strippenkaart is verlengde opvang tot 18.30 uur mogelijk. Vraag de manager naar de mogelijkheden!

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed bereikbaar met de auto, lopend en met de fiets. Door de ruime stoep voor het pand, is het een veilige plek om kind(eren) op de fiets te zetten. Partou bevindt zich in de wijk Ondiep, op de rand met Pijlsweerd. Het pand ligt verstopt achter een seniorenflat en studentenwoningen, waardoor mensen soms goed moeten zoeken naar de voordeur. Indien u het niet meteen kunt vinden, kunt u het best even bellen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden