Onze opvang

Op ons kinderdagverblijf zetten onze medewerkers al hun verschillende talenten in: van Basic Spelen met baby's tot muziek maken, voorlezen en buitenactiviteiten begeleiden. Op de bso, waar we veel aandacht besteden aan sport, hebben we docenten sport en bewegen en organiseren we diverse workshops en (sport)lessen. Zowel door externen en verenigingen uit de buurt als door eigen medewerkers. Maar op de bso kan ook een leuke workshop dans of musical gevolgd worden. Vrij spelen of gewoon lekker creatief bezig zijn kan bij ons natuurlijk ook.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • Twee horizontale groepen (0-2 en 2-4)
  • Drie bso-groepen (4-6, 6-8, 9 en ouder)

VVE-programma

Nee

Extra aandacht voor:

Sport en spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, op sportpark 'Marco van Basten'

Ophalen van school (bso)

Dominicus: lopend, bakfiets, fiets
2e Marnix: lopend, bakfiets, fiets
Montessori: lopend, bakfiets, fiets
Johan de Wit: lopend. bakfiets, fiets
De Brug: bakfiets

Ons pand

Onze dagopvang is klein en huiselijk, bestaande uit twee ruime horizontale groepen (0-2 en 2-4 jaar) met veel licht, uitkijkend op de sportvelden en op het kanaal waar we de boten langs zien varen.
Onze bso heeft verschillende gezellige ruimtes in het gebouw van de sportvereniging.

Onze speelplaats

De speelplaats van de dagopvang  heeft o.a. een zandbak en biedt uitdaging door onder meer de hoogteverschillen en veel groen. Kom maar eens kijken! Ook gaan we regelmatig naar speeltuinen in de buurt.
Bij de bso maken we gebruik van verschillende sportvelden, waar we altijd welkom zijn.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben in ons midden een muziekcoach, docenten sport en bewegen, medewerkers voor Basic Spelen met baby’s en een voorleescoach.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen bij de Spinozabrug in de wijk Oog in Al, langs het kanaal bij sportpark 'Marco van Basten'.
U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het sportpark.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden