Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang (bso) zijn gevestigd op het Marco van Basten sportpark. We zijn omringd door veel groen en verschillende sportvelden. We hebben uitzicht op het kanaal waar de kinderen de immens grote schepen over het kanaal zien varen. Binnen treft u een huiselijke sfeer waar baby’s alle ruimte hebben om te rollen, kruipen en spelen. Voor de peuters hebben we speelgoed waarmee hun fantasie geprikkeld wordt, denk aan houten keukentjes en verkleedkleding. Op de bso besteden we veel aandacht aan sport en bewegen en organiseren we diverse workshops. 

Op het kinderdagverblijf

Bij ons op het kinderdagverblijf hebben we een baby- en een peutergroep. Onze medewerkers hebben allemaal een pedagogische achtergrond. Met activiteiten en eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren ze de motorische ontwikkeling van de allerkleinsten. Dit zorgt er voor dat uw kind zich eerder omdraait, zijn hoofdje recht houdt en sneller zelf een beker vasthoudt. Daarnaast leren kinderen bij ons delen, samenspelen, conflicten oplossen en plezier met elkaar hebben

We gaan ook dagelijks met de kinderen naar buiten. De speelplaats van onze dagopvang heeft een zandbak, speeltoestellen, veel groen en biedt uitdaging door verschil in hoogte. U vindt ons ook vaak in de speeltuinen in de buurt. Muziek is ook een belangrijk onderdeel van ons programma. Het zingen van een liedje of het afspelen van een muziekdoos heeft namelijk een kalmerend effect op baby’s. Het luisteren naar muziek is op jonge leeftijd ook goed voor de spraak- en taalontwikkeling. Daarnaast lezen we de kinderen regelmatig voor en maken we samen creatieve knutselwerkjes.

Op de bso

We maken met onze bso gebruik van verschillende ruimtes in het gebouw van de sportvereniging. Omdat we op een sportpark zitten, kunnen we veel aandacht besteden aan sport. De kinderen kunnen hier onder meer voetballen, tennissen en hockeyen. Onze docenten sport en beweging organiseren verschillende sportlessen voor alle leeftijden. Even geen zin om actief bezig te zijn? Een spelletje doen, muziek maken of lekker in je eentje een boekje lezen, kan natuurlijk ook.  

We inspireren de kinderen regelmatig met verrassende activiteiten en helpen ze met hun ontwikkeling. Zo gaan we in de vakanties met een boswachter op avontuur in de natuur en organiseren we bijzondere workshops als kleuterdans, musical en LEGO-challenge. Daarnaast stimuleren onze medewerkers het onderlinge contact tussen de kinderen en zorgen ervoor dat uw kind plezier heeft en z’n plekje in de groep vindt.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben in ons midden een muziekcoach, docenten sport en bewegen, medewerkers voor Basic Spelen (bewegingscoaches voor baby’s) en een voorleescoach.

Betrokkenheid ouders

Om ouders bij de opvang te betrekken, zijn er evaluatiegesprekken, hebben we een oudercommissie en organiseren we evenementen waarbij familie ook uitgenodigd wordt. Naast het onmisbare persoonlijke contact, houden we u ook op de hoogte met foto’s en verhalen van uw kind via de Mijn Kind app.

Soorten kinderopvang

Dagopvang
Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Een babygroep: 0-2 jaar
Een peutergroep: 2-4 jaar
Drie bso-groepen: 4-7 jaar, 4-8 jaar, 7 jaar en ouder

Ophalen van school (bso)

Wij halen de kinderen lopend, met de fiets, bakfiets of met een huurbusje van Partou op van de volgende scholen:
Dominicus
2e Marnix
Montessori
Johan de Wit 
De Brug

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen bij de Spinozabrug in de wijk Oog in Al, langs het kanaal bij sportpark 'Marco van Basten'. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het sportpark.


Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden