Kinderdagopvang Oog in Al

Onze kinderdagopvang is gevestigd in een ruim en licht pand aan de Kanaalweg. We hebben een gezond en gevarieerd voedingsbeleid. Regelmatig koken we met verse ingrediënten uit onze moestuin. Naar buiten? Dat doen we zo vaak mogelijk. We gaan ook geregeld naar de bibliotheek en het park. Naast een frisse neus halen, vinden we beweging en creativiteit ook erg belangrijk. Zo hebben we kinderyoga en geven we muziekles. Zo is elke dag bijzonder bij ons.

Speelruimtes 

De groepen zijn bij ons onderverdeeld in een baby- en peutergroep. Baby’s hebben alle bewegingsvrijheid om te kruipen, rollen en klauteren én komen tot rust in de betoverende snoezelruimte. De oudere kinderen kunnen koken met de houten keukens, kastelen bouwen met de speelkussens en zich even een prins of prinses wanen in de verkleedhoek. Door een unieke indeling van het pand spelen de kinderen uit alle leeftijdscategorieën ook regelmatig samen. 

Ontwikkeling 

Onze pedagogisch medewerkers zijn continu bezig met de ontwikkeling van uw kind. Met eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren ze de motorische ontwikkeling van de allerkleinsten. Omdat kinderen zo ontzettend veel van elkaar leren, sporen onze medewerkers met diverse groepsactiviteiten het onderlinge contact tussen leeftijdsgenootjes aan. Ze zijn ook getraind om kinderen te leren delen, samenspelen, conflicten op te lossen en plezier met elkaar te hebben. Dit zijn sociale vaardigheden die uw kind later helpen om een zelfverzekerd en gelukkig mens te worden. 

Buitenspeelplaats 

Buitenspelen in onze tuin is elke dag een belevenis. Hier kunnen kinderen zich verstoppen in een wilgenwigwam, crossen op de fietsjes, glijden van de glijbaan en spelen in de zandbak. Om de hoek bij ons ligt het mooie park Oog in Al waar wij regelmatig met de kinderen naartoe gaan. Ook gaan we naar de gymzaal van de Dominicusschool, naar de wijkspeeltuintjes en brengen we graag een bezoekje aan de bibliotheek in de Cereolfabriek. 

Betrokkenheid ouders

Wij betrekken ouders graag bij de opvang. Er zijn diverse evaluatiegesprekken, we hebben een oudercommissie en we organiseren evenementen waarbij familie ziet wat we allemaal bij Partou doen. Naast het onmisbare persoonlijke contact, houden we u ook op de hoogte met foto’s en verhalen van uw kind via de Mijn Kind app.

Het team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Naast dat ze allemaal een pedagogische achtergrond hebben, zorgzaam zijn en veel persoonlijke aandacht voor uw kind hebben, zijn ze ook getraind om de ontwikkeling van uw kind op allerlei manieren te stimuleren. Daarnaast hebben we ook een muziekcoach, voorleescoach en iemand die bevoegd is om peuteryoga te geven.

Soort kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

4 babygroepen van 0 tot 2 jaar
4 peutergroepen van 2 tot 4 jaar 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderdagopvang ligt in de Utrechtse wijk Oog in Al aan de Kanaalweg, dichtbij het mooie park Oog in Al. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis. Er is ook genoeg ruimte voor uw fiets. Tevens zijn wij goed bereikbaar per openbaar vervoer.


Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden