Onze opvang

Onze medewerkers zijn getraind in activiteiten waarmee ze de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleren. Daarnaast koken we bijvoorbeeld met ingrediënten uit onze moestuin, spelen we elke dag buiten, doen we aan kinderyoga en sport en spel, lezen we en maken we veel muziek. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 4 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 4 peutergroepen van 2 tot 4 jaar 

Ons pand

Onze kinderopvang is gevestigd in een mooi licht pand. De groepen zijn ingericht om de fantasie van het kind te stimuleren: in de speelhoeken kunnen kinderen koken in het keukentje, bouwen aan een kasteel, lezen of verkleden als prins en prinses. Natuurlijk zijn er ook plekjes om te rusten, voor de baby's en peuters is er rust en ruimte in de speciale snoezelruimten. Op de groepen is veel ruimte zodat de allerkleinsten heerlijk kunnen kruipen, rollen en klauteren. De speelhallen zijn speciaal ingericht voor de 0 tot 2 jarigen en 2 tot 4 jarigen. De kinderen van de verschillende groepen spelen vaak samen door de unieke indeling van Partou en dat is een bron van veel plezier! 

Onze speelplaats

Onze tuin is één grote ontdekkingsreis voor baby, dreumes en peuter, buiten spelen is elke dag een belevenis. In onze ontdektuin kunnen kinderen zich verstoppen in een wilgenwigwam, blaadjes en takjes ontdekken en de planten water geven. Kinderen kunnen heerlijk fietsen, steppen, glijden van de glijbaan en spelen in de zandbak. U weet dat een dag fantastisch is geweest als uw kind opgehaald wordt met modder op de broek en heerlijk gespeeld heeft! In de buurt van onze locatie ligt het mooie park Oog in Al waar wij regelmatig als uitstapje naartoe gaan. Ook spelen wij bij onze collega Partou-verblijven, gaan we naar de gymzaal van de Dominicusschool, naar de wijkspeeltuintjes en maken wij graag een bezoekje aan de bibliotheek. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, voorleescoach, iemand die peuteryoga mag geven, en medewerkers die getraind zijn in Basic Spelen, Beweegkriebels en sport en spel. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag bieden wij ook verlengde opvang tot 18.30 uur. Vraag de manager naar de mogelijkheden!

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de Utrechtse wijk Oog in Al  aan de Kanaalweg, dichtbij het mooie park Oog in Al. We beschikken over een eigen parkeerterrein en er is voldoende stalling voor uw fiets. Tevens zijn wij goed bereikbaar per openbaar vervoer.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden