Ageeth Eek

Partou kinderopvang Utrecht

Welkom bij Partou aan de Kennedylaan 7!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Kennedylaan in Utrecht.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Wij zien bso niet als ‘oppas’ maar als vrijetijdsbesteding. We proberen het dan ook zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen! Het accent ligt bij ons op sport en spel, mede vanwege onze locatie op het terrein van de sportvereniging, maar ook knutselen, muziek en andere activiteiten komen aan bod.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden