Buitenschoolse opvang Partou Oog in Al, Kennedylaan

Onze buitenschoolse opvang (bso) is gevestigd in een ruim en licht pand op een van de grootste tennisclubs van Utrecht, TC Domstad. De club ligt in een groene omgeving naast zwembad Den Hommel. De kinderen kunnen hier op diverse sportvelden tennissen, voetballen en hockeyen. Tijdens bso-uren brengen we de kinderen naar zwemles. Naast dat we veel aan sport doen, besteden we ook aandacht aan muziek, theater en andere activiteiten. Bij een sportieve opvang hoort natuurlijk ook een gezond en gevarieerd voedingsbeleid.

Verrassende activiteiten

Onze bso is een ontspannen plek waar uw kind samen met leeftijdgenootjes geniet van zijn vrije tijd. We inspireren kinderen met verrassende activiteiten en helpen ze met hun ontwikkeling. Zo gaan we met een boswachter op avontuur in de natuur en organiseren we bijzondere workshops als kleuterdans, techniek & duurzaamheid en LEGO-challenge. En een spelletje doen, muziek maken of lekker in je eentje een boekje lezen, kan natuurlijk ook. Daarnaast zijn al onze medewerkers opgeleid om te zien hoe de kinderen met elkaar omgaan. Ze stimuleren het onderlinge contact en zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft en z’n plekje in de groep vindt. 

Betrokkenheid ouders

Wij betrekken ouders graag bij de opvang. Er zijn diverse evaluatiegesprekken, we hebben een oudercommissie en we organiseren evenementen waarbij familie ziet wat we allemaal bij Partou doen. Naast het onmisbare persoonlijke contact, houden we u ook met de Mijn Kind app op de hoogte met foto’s en verhalen van uw kind.

Het team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, die veel aandacht voor uw kind hebben. Onze medewerkers hebben ook trainingen en/of opleidingen gevolgd op het gebied van sport en spel. Daarnaast hebben we een eigen muziekcoach.

Ons pand

Onze groepen zijn in drie leeftijdscategorieën ingedeeld. Voor elke groep is er een aparte ruimte om te eten, spelen en te relaxen. Zo is er bijvoorbeeld een 'huiskamer' om te chillen, boekjes te lezen en spelletjes te spelen. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

1 groep van 4 tot 6 jaar
1 groep van 6 tot 8 jaar
1 groep van 8 jaar en ouder

Ophalen van school 

Kinderen worden lopend of met de bakfiets opgehaald vanaf de volgende scholen:
Johan de Witt
Montessori
R.K. basisschool Dominicus
2e Marnixschool
Kinderen van andere basisscholen zijn ook van harte welkom op onze bso. Ouders regelen dan zelf het vervoer. Kinderen mogen in overleg met hun ouders met een medewerker zelf naar de locatie fietsen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag worden de kinderen opgevangen bij Partou op de Kanaalweg 176. 
• Tijdens schoolweken aansluitend aan de schooltijden tot 18.30 uur
• Tijdens schoolvakanties van 7.30 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang op de Kennedylaan 7 te Utrecht op het terrein van TC Domstad. Met het openbaar vervoer zijn wij bereikbaar met de sneltram (halte Oudenrijn) of met buslijnen 5 en ringlijn 10/20 (halte Den Hommel). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en uw fiets stalt u in de fietsenstalling.


Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden