Onze opvang

Op het buitenterrein hebben we een eigen pannaveldje voor voetbal en hockey. We maken gebruik van de tennisbanen van de tennisvereniging en ondernemen sport en spel activiteiten op de andere speelveldjes op het terrein. De locatie ligt naast zwembad Den Hommel, vanaf januari 2011 bieden wij zelfs zwemles tijdens bso-tijd! Maar natuurlijk doen we niet alleen aan sport. Bij ons mag uw kind ook binnen knutselen, lezen of gewoon even ontspannen. Ook organiseren we een muziekdag, doen we aan drama en knutselen we veel.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • 1 groep van 4 tot 6 jaar
  • 1 groep van 6 tot 8 jaar
  • 1 groep van 8 jaar en ouder

Extra aandacht voor:

Sport en spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Partou Kennedylaan is gevestigd op het terrein van tennisvereniging 'TC Domstad'.

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend en met de bakfiets opgehaald vanaf de volgende scholen:
  • Johan de Witt
  • Montessori
  • R.K. basisschool Dominicus
  • 2e Marnixschool
Vanzelfsprekend zijn kinderen van andere basisscholen ook van harte welkom op onze bso. Ouders regelen dan zelf het vervoer.

Kinderen mogen (wanneer zij er aan toe zijn) in overleg met hun ouders mee met de fietsgroep naar de locatie, zij mogen dan fietsend met een medewerker naar de locatie.

Ons pand

We bieden bso in de kantine van TC Domstad. Het is een uniek, ruim en licht pand. Elke leeftijdsgroep heeft een aparte ruimte om lekker te eten en om in te spelen en er is een knusse 'huiskamer' om te chillen, boekjes te lezen en spelletjes te spelen.

Onze speelplaats

Op het buitenterrein hebben we een eigen pannaveldje voor voetbal en hockey. Ook maken we gebruik van de tennisbanen van de tennisvereniging, zwemmen we bij Den Hommel en maken we uitstapjes naar collega-verblijven van Partou in de omgeving, zodat we de kinderen een nog breder activiteitenaanbod kunnen bieden.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Onze medewerkers hebben trainingen of opleidingen gevolgd op gebied van sport en spel. Ook hebben we een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
• in schoolweken aansluitend aan de schooltijden tot 18.15 uur
• in schoolvakanties van 7.45 tot 18.15 uur

Op woensdag worden de kinderen opgevangen bij Partou op Kanaalweg 176.

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang op de Kennedylaan 7 te Utrecht, onze bso ligt naast zwembad Den Hommel en is gevestigd op het terrein van TC Domstad. Met het openbaar vervoer zijn wij bereikbaar met de sneltram (halte Oudenrijn) of met buslijnen 5 en ringlijn 10/20 (halte Den Hommel). Er is voldoende parkeergelegenheid en uw fiets kunt u stallen in de fietsenstalling.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden