Onze opvang

Op onze opvang is van alles te beleven. Wat dacht u van yogalessen voor de peuters? Daarnaast is er een leuk en uitdagend aanbod voor 3+ kinderen, zodat de overgang van kinderverblijf naar school en buitenschoolse opvang soepel verloopt.
Jaarlijks nemen we deel aan het Nationale Voorleesontbijt en de Nationale Sportweek en brengen we een bezoek aan het Huis van Sinterklaas. Regelmatig komt een kinderkapper langs. Partou is geknipt voor uw kind!

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 8 jaar

VVE-programma

Nee

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Ophalen van school (bso)

Kinderen van de Odyssee halen wij lopend op en kinderen van de USV-school halen wij op met een Stint. 

Ons pand

Ons pand is speels ingericht. Op de begane grond zit de peutergroep, die een aparte ruimte heeft voor extra activiteiten. Op de eerste verdieping zijn de ruimtes voor de verticale groep en de babygroep, met spannende en gezellige hoekjes. De zolder wordt gebruikt door de buitenschoolse opvang. De inrichting is heel speels, met veel uitdagende hoekjes waarin we diverse activiteiten organiseren.

Onze speelplaats

Onze buitenruimte beschikt over een zeer ruime zandbak en er is veel ruimte om lekker te fietsen en te spelen. In de omgeving is een heel leuke speeltuin ‘De Bloesem’ die we regelmatig bezoeken. Ook het Wilhelminapark ligt om de hoek, waar we heerlijk kunnen wandelen en spelen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Bovendien is er een muziekcoach, een voorleescoach en een docent beweegkriebels.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.45 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.


Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in Oudwijk, goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en er is een (beperkte) mogelijkheid voor betaald parkeren.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden