Kinderopvang aan de Bolstraat

In ons ruim opgezette pand bieden wij zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Op onze opvang is van alles te beleven. Zo helpen we zelfs de allerkleinsten op een speelse manier met hun motorische ontwikkeling. Krijgen de peuters yogales. En is er een leuk en uitdagend aanbod voor 3+ kinderen, zodat de overgang van kinderverblijf naar school en buitenschoolse opvang soepel verloopt. Met de oudere kinderen organiseren we voetbaltoernooien, onderhouden we onze moestuin en doen we veel verrassende activiteiten in de vakanties. Jaarlijks nemen we ook deel aan het Nationale Voorleesontbijt en de Nationale Sportweek. En in december brengen we een bezoek aan het Huis van Sinterklaas. Regelmatig komt er ook een kinderkapper langs. Partou is geknipt voor uw kind!

Ontwikkeling 

Onze pedagogisch medewerkers zijn continu bezig met de ontwikkeling van uw kind. Met eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren ze de motorische ontwikkeling al van de allerkleinsten. Omdat kinderen veel van elkaar leren, sporen onze medewerkers met diverse groepsactiviteiten het onderlinge contact tussen leeftijdsgenootjes aan. Daarnaast zijn ze getraind om kinderen te leren delen, samenspelen, conflicten op te lossen en plezier met elkaar te hebben. Dit zijn sociale vaardigheden die uw kind later nodig heeft.

Bijzonder activiteitenaanbod

We inspireren de kinderen regelmatig met verrassende activiteiten. Zo gaan we regelmatig naar buiten, ook als het regent en brengen we bezoekjes aan een kinderboerderij, park of speelplaats. En in de vakanties gaan we met de oudere kinderen met een boswachter op avontuur in de natuur. En en organiseren activiteiten als koken, zorbballen of skaten. Daarnaast bieden we de kinderen ook diverse workshops aan als kleuterdans, tuimeljudo, musical en LEGO-challenge. Daarnaast stimuleren onze medewerkers het onderlinge contact tussen de kinderen en zorgen ervoor dat uw kind plezier heeft en z’n plekje in de groep vindt.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 8 jaar

VVE-programma

Nee

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Ophalen van school (bso)

Wij halen kinderen van de Odyssee en USV-school op. 

Ons pand

Ons pand is speels ingericht. Op de begane grond zit de peutergroep, die een aparte ruimte heeft voor extra activiteiten. Op de eerste verdieping zijn de ruimtes voor de verticale groep en de babygroep, met spannende en gezellige hoekjes. De zolder wordt gebruikt door de buitenschoolse opvang. De inrichting is heel speels, met veel uitdagende hoekjes waarin we diverse activiteiten organiseren.

Onze speelplaats

Onze buitenruimte beschikt over een zeer ruime zandbak en er is veel ruimte om lekker te fietsen en te spelen. In de omgeving is een leuke speeltuin ‘De Bloesem’ die we regelmatig bezoeken. Ook het Wilhelminapark ligt om de hoek, waar we heerlijk kunnen wandelen en spelen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Bovendien is er een muziekcoach, een voorleescoach en een docent beweegkriebels.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.


Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in Oudwijk, goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en er is een (beperkte) mogelijkheid voor betaald parkeren.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden