Onze opvang

Wij bieden dagelijks diverse leuke activiteiten aan op de groepen. Er is aandacht voor muziek, voorlezen, beweegspelletjes, peuteryoga, fantasiespel, natuurspelletjes en dans. Maar er zijn ook jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals een voorleesontbijt tijdens de Nationale Voorleesdagen, sportactiviteiten tijdens de Nationale Sportweken en een bezoek aan het Huis van Sinterklaas.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Alle groepsruimten zijn licht en ruim. De groepen ademen de sfeer uit van een huiskamer, met een keukengedeelte en een woonkamergedeelte.
Ons pand is gelegen aan het mooie groene Wilhelminapark. Hier worden dan ook regelmatig uitstapjes naartoe gemaakt. We gaan daar dan spelen in de speeltuin of brengen de eendjes brood. De stad is om de hoek, dus een uitstapje naar een museum of de bibliotheek behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze speelplaats

In de buitenruimte zijn onder andere een klimrots, een wilgenhut, een zandbak en een speciale peuterhut te vinden, waar kinderen kunnen picknicken of winkeltje kunnen spelen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is een muziekcoach, yogadocent, voorleescoach en er zijn pedagogisch medewerkers die lessen beweegkriebels geven.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.45 tot 18:15 uur, met de mogelijkheid tot verlengde opvang van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan het Wilhelminapark. Er is een (beperkte) mogelijkheid voor betaald parkeren.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden