Kinderdagverblijf Wilhelminapark Utrecht

Ons kinderdagverblijf is gevestigd op een van de mooiste locaties in Utrecht. Wij ontvangen de kinderen elke dag met veel plezier in ons monumentale pand met uitzicht op het Wilhelminapark. Dit groene park is de ideale plek om met de kinderen te picknicken, de eendjes te voeren of een wandeling te maken. Om de hoek zit bij ons het Spoorwegmuseum, een leuk uitstapje in de vakantie. We bezoeken ook graag de bibliotheek in de buurt. En naast een frisse neus halen en cultuur snuiven, vinden we beweging en creativiteit ook erg belangrijk. Zo hebben we peuteryoga en geeft onze muziekcoach wekelijks muziekles.

Ontwikkeling

Naast dat onze pedagogisch medewerkers lief, zorgzaam en bekwaam zijn, zijn ze ook bezig met de ontwikkeling van uw kind. Met eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren ze de motorische ontwikkeling van de allerkleinsten. Omdat kinderen zo ontzettend veel van elkaar leren, sporen onze medewerkers met diverse groepsactiviteiten het onderlinge contact tussen leeftijdsgenootjes aan. Ze zijn ook getraind om kinderen te leren delen, samenspelen, conflicten op te lossen en plezier met elkaar te hebben. Sociale vaardigheden die kinderen later goed kunnen gebruiken.

Ons pand

Het sfeervolle oude monumentale pand heeft een huiselijke en knusse uitstraling, met een keukengedeelte en een woonkamergedeelte. De hoge ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. De allerkleinsten spelen hier op de educatiemat, de dreumesen knutselen een cadeau voor papa of mama en de peuters maken eten klaar in een houten keukentje. Voor elk kind is er genoeg ruimte en speelmateriaal. In onze tuin kunnen de kinderen klimmen op een rots, zich verstoppen in de wilgenhut, zandkastelen bouwen in de zandbak en ravotten in de peuterhut.

Blijf op de hoogte

Wij betrekken ouders graag bij de opvang. Zo hebben we regelmatig evaluatiegesprekken en organiseren we evenementen voor zowel de ouders als de opa’s en oma’s. Naast het onmisbare persoonlijke contact, houden we u ook op de hoogte met foto’s en verhalen van uw kind via de Mijn Kind app van Partou.

Ons team

Ons vaste team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een speciale muziekcoach, yogadocent en voorleescoach.

Groepsindeling

  •  1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  •  1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  •  1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan het Wilhelminapark. Er is mogelijkheid tot (betaald) parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden