Wist je dat...

wij een activiteitenzolder hebben?

Op de bovenste verdieping van het pand is een ruime activiteitenzolder ingericht. Hier kunnen allerlei activiteiten gedaan worden, zoals schilderen op een echte schildersezel, klimmen op de klimmuur, muziek maken met de instrumenten uit de muziekkast of buiten werken in de minimoestuin op het dakterras.

wij veel verschillende activiteiten verzorgen?

Er is veel diversiteit in het aanbod van activiteiten. Er is aandacht voor motorische activiteiten zoals dans en yoga, maar ook voor muzikale activiteiten en ontwikkelingsstimulerende spelletjes en activiteiten. De activiteiten worden structureel aangeboden aan de kinderen.

wij gevestigd zijn in een authentiek herenhuis?

De vestiging is een prachtig oud herenhuis. Er zijn nog diverse authentieke details aanwezig in het pand. Maar het pand is onlangs wel volledig gerenoveerd, waardoor het aan alle huidige wensen en eisen voldoet.

wij lekker klein gebleven zijn?

Onze opvang is kleinschalig, want er zijn maar 3 groepen gevestigd in het pand. Dat maakt de sfeer heel gezellig en er is veel betrokkenheid tussen de kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers. Zo kunnen kinderen regelmatig spelen op een andere groep, of bij hun broertje of zusje.

u zelf een groep kunt kiezen?

U heeft de keuze uw kind te plaatsen in een horizontale of verticale groep. Ze zijn beide aanwezig.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden