Annemiek Schrijnemakers

Partou kinderopvang Utrecht 

Welkom bij Partou aan de Jan Muschlaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Jan Muschlaan in Rijnsweerd in Utrecht.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

We zijn niet alleen gevestigd in de Dalton Rijnsweerdschool maar werken er ook nauw mee samen. Zo kunnen we alle kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. De sfeer is gezellig en betrokken en het activiteitenaanbod divers. Met de ruime keuze uit verschillende contractvormen en de mogelijkheid tot het ruilen van dagen is er voor iedere ouder wat wils. 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden