Kinderdagverblijf en bso Jan Muschlaan

Dagopvang

Op onze kleinschalige en knusse dagopvang doen we veel activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Zo zingen we regelmatig en maken we veel muziek. Dit is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van de kinderen. Buiten spelen vinden we erg belangrijk. Naast dat het gezond is, leren ze zo ook de natuur ontdekken. We bewegen ook veel. Zo krijgen kinderen bij ons yogales en maken we bij slecht weer vaal gebruik van de gymzaal van school en doen we peutergym. We maken ook geregeld uitstapjes. Van een bezoek aan een kinderboerderij of een kerstshow in een tuincentrum tot aan een wandeling naar de brievenbus of het park.

Buitenschoolse opvang

Bij ons op de bso organiseren we diverse activiteiten. Iedere dinsdag wordt er in de gymzaal Panasj gegeven en iedere donderdag is er judoles. Deze activiteiten worden door externe bedrijven gegeven. Daarnaast organiseren en bedenken we samen met de kinderen ook onze eigen activiteiten. Denk dan aan koken, dansen, natuur en techniek of korte cursussen zoals filosoferen en toneelles. Lezen kinderen liever een boekje dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Naast dat de kinderen met leeftijdgenootjes genieten van hun vrije tijd. Delen ze bij ons ook geheimen met vrienden, ontdekken ze spelenderwijs de wereld en ontwikkelen ze een eigen mening.   

Per 1 september bieden we ook warme maaltijden aan! Meer weten? Vraag de vestigingsmanager voor meer informatie.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep
  • 1 peutergroep
  • 1 verticale groep
  • 5 bso-groepen

Extra aandacht voor:

Kunst en cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Gevestigd in de Daltonschool Rijnsweerd

Ophalen van school (BSO)

Alle kinderen van de bso komen van de Daltonschool Rijnsweerd. De kleinste kinderen (groep 1 en 2) worden door de medewerker uit de klas gehaald. Vanaf groep 3 komen ze zelfstandig naar de bso. 

Ons pand

Ook al is Partou aan de Jan Muschlaan geen kleine locatie, de sfeer is warm en huiselijk. Iedere ruimte is zo ingericht dat het rust biedt maar ook de kinderen uitnodigt om te spelen. Partou deelt haar pand met de Daltonschool Rijnsweerd waardoor we beschikken over diverse ruimtes zoals twee gymzalen en een handenarbeidruimte, maar ook een groot schoolplein. De dagopvang heeft haar eigen tuin waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen. 

Onze speelplaats

De buitenruimte van de dagopvang is voorzien van een mooie zandbak en een speelhuisje met glijbaan. Daaromheen is de tuin zo aangelegd dat de kinderen er goed kunnen fietsen, steppen e.d. maar dat ook de kleinere kinderen er heerlijk kunnen liggen en kruipen.

De bso maakt gebruik van het schoolplein. Aan de voorkant is het schoolplein voor de oudere kinderen en aan de achterzijde voor de groepen 1 en 2. De twee pleinen worden door een grasveld met elkaar verbonden. De vestiging ligt in de buurt van het Wilhelminapark, kleine speeltuintjes en een sportveldje. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, voorleescoach en een pedagogisch medewerker met het Beweegkriebels-diploma. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Dagopvang: van 7.30 tot 18.30 uur
Voorschoolse opvang: van 7.30 tot 8.30 uur
Bso: van 15.00 tot 18.30 uur
Tijdens vakanties en studiedagen zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Daltonschool in de Utrechtse wijk Rijnsweerd, vlakbij de uitgangswegen naar de A27 en A28 en A12. U kunt uw auto voor de deur gemakkelijk en gratis parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden