Onze opvang

Dagopvang

Op de dagopvang doen we veel met muziek maken en liedjes zingen, maar ook met knutselen. We brengen regelmatig een bezoek aan een bejaardentehuis en gaan jaarlijks naar de kerstshow van een tuincentrum. Ook maken we kleine uitstapjes zoals naar de glasbak of de brievenbus, en maken we veel gebruik van de gymzaal van school zodat de kinderen veel kunnen bewegen.

Buitenschoolse opvang

We pendelen op de woensdag heen en weer voor de zwemles en indien mogelijk gaan we ook voor andere sporten naar sportvereniging Kampong. Iedere donderdag wordt er judoles gegeven in de gymzaal. Andere korte cursussen zijn filosoferen en toneelles, en wordt er gestart met een huiswerkclub. Kinderen die even extra ondersteuning nodig hebben, wordt de kans gegeven dit onder begeleiding tijdens de bso-tijd te kunnen doen. Veel activiteiten worden bepaald naar aanleiding van wat de kinderen aangegeven hebben te willen doen.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep
  • 1 peutergroep
  • 1 verticale groep
  • 4 bso-groepen

Extra aandacht voor:

Kunst en cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een school: de Daltonschool Rijnsweerd

Ophalen van school (BSO)

Alle kinderen van de bso komen van de Daltonschool Rijnsweerd. De kleinste kinderen (groep 1 en 2) worden door de medewerker uit de klas gehaald. Vanaf groep 3 komen ze zelfstandig naar de bso.

Ons pand

Ook al is Partou aan de Jan Muschlaan geen kleine locatie, de sfeer is warm en huiselijk. Iedere ruimte is zo ingericht dat het rust biedt maar ook de kinderen uitnodigt om te spelen. Partou deelt haar pand met de Daltonschool Rijnsweerd waardoor we beschikken over diverse ruimtes zoals 2 gymzalen en een handenarbeidruimte, maar ook een groot schoolplein. De dagopvang heeft haar eigen tuin waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen.

Onze speelplaats

De buitenruimte van de dagopvang is voorzien van een mooie zandbak en een speelhuisje met glijbaan. Daaromheen is de tuin zo aangelegd dat de kinderen er goed kunnen fietsen, steppen e.d. maar dat ook de kleinere kinderen er heerlijk kunnen liggen en kruipen.

De bso maakt gebruik van het schoolplein. Aan de voorkant is het schoolplein voor de oudere kinderen en aan de achterzijde voor de groepen 1 en 2. De twee pleinen worden door een grasveld met elkaar verbonden. Op het voorplein ligt een boom om in te klauteren en aan de achterzijde bevindt zich een zandbak. De vestiging ligt in de buurt van het Wilhelminapark, kleine speeltuintjes en een sportveldje.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, voorleescoach en een pedagogisch medewerker met het Beweegkriebels-diploma.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Dagopvang: van 7.30 tot 18.00 uur
Voorschoolse opvang: van 7.30 tot 8.30 uur
Bso: van 15.00 tot 18.30 uur
Tijdens vakanties en studiedagen zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Daltonschool in de Utrechtse wijk Rijnsweerd, vlakbij de uitgangswegen naar de A27 en A28 en A12. U kunt uw auto voor de deur gemakkelijk en gratis parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden