Onze opvang

In onze opvang hebben we extra aandacht voor buiten spelen. We spelen veel buiten met de kinderen, in alle jaargetijden. De kinderen kunnen zich lekker uitleven. We gaan ook regelmatig met de bolderwagen naar het bos of we gaan geitjes en schaapjes kijken bij de buren!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

3 verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

Buiten spelen

Ons pand

Nummer 45 is gevestigd in een uniek gelegen oude boerderij, van binnen een heerlijk ruim en licht pand. Nummer 43 zit ook aan de rand van het bos in een mooie, nieuwe en lichte locatie.

Onze speelplaats

We hebben heel veel buitenspeelruimte. Elke groep heeft zijn eigen tuin, met onder meer een zandbak, een glijbaan, een kruipbuis en een wilgentunnel. Kinderen kunnen zich er heerlijk in uitleven.
We hebben ook een grote natuurtuin met moestuin en de oudste boom van Utrecht (400 jaar oud)! Onze opvang grenst aan een aantal weilanden, waar we af en toe naar de dieren gaan kijken. Vlakbij is tevens een bos met daarin een pannenkoekenhuis.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een kinderyogadocent, muziekcoach, beweegkriebelcoach en een voorleescoach.    

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Wij bieden ook verlengde opvang tot 18.30 uur. Vraag de manager naar de mogelijkheden!

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de rand van het universiteitsterrein de Uithof en het landgoed Amelisweerd, grenzend aan natuurgebied. We zijn goed bereikbaar vanaf de A12/A27/A28. Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er veel parkeerruimte.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden