Kinderdagverblijf Toulouselaan 43 Utrecht

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een zeer mooi en ruim pand omgeven door veel groen. Omdat wij middenin een natuurrijke omgeving zitten, spelen we veel buiten met de kinderen, in alle jaargetijden. We hebben ook een eigen moestuin waar we ingrediënten vandaan halen voor onze lunch. We gaan ook regelmatig met de bolderwagen naar het bos of we gaan geitjes en schaapjes kijken bij de buren! Naast een frisse neus halen en beweging vinden we muziek maken ook erg leuk. Zo hebben we een eigen muziekcoach. 

Ontwikkeling van uw kind

Onze pedagogisch medewerkers zijn continu bezig met de ontwikkeling van uw kind. Met eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren ze de motorische ontwikkeling van de allerkleinsten. Omdat kinderen zo ontzettend veel van elkaar leren, sporen onze medewerkers met diverse groepsactiviteiten het onderlinge contact tussen leeftijdsgenootjes aan. Ze zijn ook getraind om kinderen te leren delen, samenspelen, conflicten op te lossen en plezier met elkaar te hebben. 

Betrokkenheid ouders

Wij betrekken ouders graag bij de opvang. Er zijn diverse evaluatiegesprekken, we hebben een oudercommissie en we organiseren evenementen waarbij familie ziet wat we allemaal bij Partou doen. Naast het onmisbare persoonlijke contact, houden we u ook op de hoogte met foto’s en verhalen van uw kind via de Mijn Kind app.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

4 verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

Buitenspelen

Ons pand

Nummer 43 zit ook aan de rand van het bos in een mooie, nieuwe en lichte locatie. Nummer 45 is gevestigd in een uniek gelegen oude boerderij, van binnen een heerlijk ruim en licht pand. 

Onze speelplaats

We hebben heel veel buitenspeelruimte. Elke groep heeft zijn eigen tuin, met onder meer een zandbak, een glijbaan, een kruipbuis en een wilgentunnel. Kinderen kunnen zich er heerlijk in uitleven. We hebben ook een grote natuurtuin met moestuin en de oudste boom van Utrecht (400 jaar oud)! Onze opvang grenst aan een aantal weilanden, waar we af en toe naar de dieren gaan kijken. Vlakbij is tevens een bos met daarin een pannenkoekenhuis.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een kinderyogadocent, muziekcoach, beweegkriebelcoach en een voorleescoach.    

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Samenwerking Wilhelmina Kinderziekenhuis en Ronald McDonald Huis

Soms hebben ouders onverwacht opvang nodig. Bijvoorbeeld omdat een kindje in het ziekenhuis ligt. Bij ons is het mogelijk om op korte termijn uw kind op te vangen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vestigingsmanager op telefoonnummer 030 2545433.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de rand van het universiteitsterrein de Uithof en het landgoed Amelisweerd, grenzend aan natuurgebied. We zijn goed bereikbaar vanaf de A12/A27/A28. Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er veel parkeerruimte.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden