Kinderdagverblijf Toulouselaan 45 Utrecht

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een grote oude boerderij. We zijn omringd door bos en weilanden. We hebben een immens grote buitenspeelplaats waar de kinderen lekker kunnen ravotten en van de frisse lucht kunnen genieten. Ook de allerkleinsten nemen wij vaak mee naar buiten. We gaan ook regelmatig met de bolderwagen naar het bos of we gaan koeien en schaapjes kijken bij de buren! Naast buitenspelen, vinden we muziek maken en bewegen ook heel erg belangrijk.

Activiteiten

Bewegen vinden we erg belangrijk ook voor baby´s. Zo doen we aan Basic Spelen met baby's, een speciaal speelprogramma dat de ontwikkeling van het kind op diverse gebieden ondersteunt. We lezen de kinderen ook regelmatig voor. Voorlezen verrijkt de woordenschat en prikkelt de fantasie van uw kind. We hebben ook een eigen muziekcoach die liedjes met de kinderen zingt en instrumenten met ze bespeelt. Daarnaast vieren we elk jaar Vriendjesweek en organiseren we ook Modderdag. 

Betrokkenheid ouders

Wij betrekken ouders graag bij de opvang. Er zijn diverse evaluatiegesprekken, we hebben een oudercommissie en we organiseren evenementen waarbij familie ziet wat we allemaal bij Partou doen. Naast het onmisbare persoonlijke contact, houden we u ook op de hoogte met foto’s en verhalen van uw kind via de Mijn Kind app.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

  • Groepsindeling
  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

Buitenspelen

Ons pand

Nummer 45 is gevestigd in een uniek gelegen oude boerderij, van binnen een heerlijk ruim en licht pand. Nummer 43 zit ook aan de rand van het bos in een mooie, nieuwe en lichte locatie.

Onze speelplaats

We hebben heel veel buitenspeelruimte. Elke groep heeft zijn eigen tuin, met onder meer een zandbak, een glijbaan, een kruipbuis en een wilgentunnel. Kinderen kunnen zich er heerlijk in uitleven. Onze opvang grenst aan een aantal weilanden, waar we af en toe naar de dieren gaan kijken. Vlakbij is tevens een bos met daarin een pannenkoekenhuis.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een kinderyogadocent, muziekcoach, beweegkriebelcoach, voorleescoach, een natuurcoach en we bieden Engelse les aan peuters.    

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Samenwerking Wilhelmina Kinderziekenhuis en Ronald McDonald Huis

Soms hebben ouders onverwacht opvang nodig. Bijvoorbeeld omdat een kindje in het ziekenhuis ligt. Bij ons is het mogelijk om op korte termijn uw kind op te vangen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en of er plek is voor uw kind? Neem dan contact op met de vestigingsmanager op telefoonnummer 030 2513701.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de rand van het universiteitsterrein de Uithof en het landgoed Amelisweerd, grenzend aan natuurgebied. We zijn goed bereikbaar vanaf de A12/A27/A28. Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er veel parkeerruimte.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden