Jessica de Kruijf

Partou kinderopvang Utrecht

Welkom bij Partou aan de Alendorpstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Alendorpstraat in Utrecht Centrum.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Onze ruimtes ogen ruim, maar zijn tegelijkertijd gezellig en knus. Op het kinderdagverblijf organiseren we uiteenlopende activiteiten waarbij we vinden dat de ervaring voorop staat, niet het resultaat. Op de bso doen we ons best om unieke activiteiten te verzinnen die op het eerste gezicht onmogelijk lijken. Zo houden we het leuk en uitdagend! Met de ruime keuze uit verschillende contractvormen en de mogelijkheid tot het ruilen van dagen is er voor ieder ouder wat wils. 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden