Onze opvang

Bij de dagopvang is er veel aandacht voor boeken en lezen, maar ook voor bewegen en buiten spelen. We doen graag aan spelenderwijs ontdekken en ondernemen veel creatieve en muzikale activiteiten. Belangrijk vinden we dat de ervaring van de activiteit voorop staat in plaats van het resultaat, en dat we aandacht voor elkaar hebben.

De buitenschoolse opvang onderneemt regelmatig activiteiten die op het eerste gezicht 'onmogelijk' lijken. Dat zijn vaak leuke kunst- en cultuur activiteiten, zoals zelf filmpjes maken, 'Wie is de mol' spelen, naar het theater of musea gaan, graffiti, body percussie etc.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar
  • 2 bso-groepen van 4 tot 7 jaar
  • 1 bso-groep van 7 tot 8 jaar
  • 1 -bso-groep van 8 jaar en ouder

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend, fietsend of op de bakfiets opgehaald van de scholen Agatha Snellen (vanaf 7 jaar), ODBS Pieterskerhof en ODBS Puntenburg. Eventueel kan er ook van de vrije school gehaald worden.

Ons pand

Partou is gevestigd in een oud schoolgebouw en ademt het karakter  en de sfeer van een oud stadspand uit. Het oogt groot en weids van binnen met karakteristieke elementen, maar tegelijkertijd voelt de sfeer er ook knus en gezellig aan.

Onze speelplaats

Het pand beschikt voor de dagopvang over een binnenplaats, welke volledig afgesloten is. Er kan door de kinderen veilig buiten gespeeld worden.

De bso beschikt niet over een eigen buitenruimte, maar maakt gebruik van de schoolpleinen van de scholen waar de kinderen opgehaald worden. Daarnaast kan er gespeeld worden in de speeltuin De Kleine Dom of gebruiken we andere pleintjes en speeltuintjes in de binnenstad.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Op de dagopvang hebben we een muziekcaoch en op de bso een kunstenaar. In beide teams is veel pedagogische kennis aanwezig.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.45 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur. Op woensdag en donderdag worden de kinderen opgevangen bij Partou aan de Nicolaas Dwarsstraat.

In vakanties en op studiedagen geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.45 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed per fiets of openbaar vervoer te bereiken. We liggen op 10 minuten lopen van het centraal station in het hart van de binnenstad in een zijstraat van de Mariaplaats.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden