Onze opvang

In hartje centrum van Utrecht ligt ons karakteristieke pand met uitzicht op de Dom toren. Wij bieden zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aan. Op ons kinderdagverblijf is er veel aandacht voor muziek, lezen, maar ook voor bewegen en buiten spelen. We doen graag aan spelenderwijs ontdekken en ondernemen veel creatieve en muzikale activiteiten. Belangrijk vinden we dat de ervaring van de activiteit voorop staat in plaats van het resultaat, en dat we aandacht voor elkaar hebben.

De buitenschoolse opvang onderneemt regelmatig bijzondere activiteiten die een goede uitdaging voor de kinderen bieden. Dat zijn vaak kunst- en cultuur activiteiten, zoals zelf filmpjes maken, 'Wie is de mol' spelen, naar het theater of musea gaan, graffiti spuiten, body percussie etc.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar
  • 2 bso-groepen van 4 tot 7 jaar
  • 1 bso-groep van 7 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend, fietsend of op de bakfiets opgehaald van de scholen ODBS Pieterskerhof en ODBS Puntenburg. Eventueel kan er ook van de vrije school gehaald worden.

Ons pand

Partou is gevestigd in een oud schoolgebouw en ademt het karakter  en de sfeer van een oud stadspand uit. Het oogt groot en weids van binnen met karakteristieke elementen, maar tegelijkertijd voelt de sfeer er ook knus en gezellig aan.

Onze speelplaats

Het pand beschikt voor de dagopvang over een binnenplaats, welke volledig afgesloten is. Er kan door de kinderen veilig buiten gespeeld worden.

De bso maakt gebruik van de schoolpleinen van de scholen waar de kinderen opgehaald worden. Daarnaast kan er gespeeld worden in de speeltuin De Kleine Dom of gebruiken we andere pleintjes en speeltuintjes in de binnenstad.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Op de dagopvang hebben we een muziekcoach en op de bso een kunstenaar. In beide teams is veel pedagogische kennis aanwezig.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur.

In vakanties en op studiedagen geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed per fiets of openbaar vervoer te bereiken. We liggen op 10 minuten lopen van het centraal station in het hart van de binnenstad in een zijstraat van de Mariaplaats.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden