Kelsey van den Bogaard

Partou kinderopvang Utrecht

Welkom bij Partou aan de Laan van Puntenburg 2A!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze persoonlijke en ondernemende kinderopvang aan de Laan van Puntenburg in Utrecht.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Midden in de stad, naast Utrecht CS, bieden wij vertrouwde dagopvang en buitenschoolse opvang in een ruim monumentaal pand. Vanaf eind 2016 zijn we ook vanaf de Croeselaan binnen een paar minuten te bereiken via de Moreelsebrug. 

We hebben aandacht voor elk kind, maken plezier en leren van elkaar. Zo zorgen we ervoor dat elk kind zich bij ons (emotioneel) veilig voelt. De allerkleinsten maar ook de oudere bso-kinderen bieden we allerlei muziek- en beweegactiviteiten. Zo spelen de kleintjes zelf op de trommels en horen ze de verschillen tussen klanken en maken de 8+ kinderen hun eigen film. Zo hebben we met de oudere kinderen zelfs de finale van het Unicef Kinderrechten Film Festival bereikt. Ook buitenspelen doen we dagelijks op onze 3 grote speelplaatsen waar ontdekken en beleven centraal staat. 

Bij Partou denken we graag met u mee over uw wensen voor de opvang van uw kind. Als u gebruik maakt van onze verlengde opvang zijn wij van 7.30  tot 18.30 uur geopend.  Als extra (betaalde) service kunnen wij uw kind een warme maaltijd, gitaar-, en zangles (7+) en lessen overlevingszwemmen (2+) aanbieden. Ook komt er om de 6 weken een kapper langs op de dagopvang.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden