Onze opvang

Vanuit heel Utrecht komen de kinderen naar onze opvang midden in de stad. Door te wandelen met de baby’s, met de peuters de bibliotheek of het verzorgingstehuis te bezoeken en met de bso kinderen naar het museum of de speeltuin te gaan, komen we vaak in de stad. Daarnaast hebben we twee grote speelplaatsen en een groot schoolplein om elke dag buiten te spelen. Zo planten we in de lente tomatenplantjes, spelen we met het waterkanon, proeven we de pruimen die uit de boom vallen in de zomer en spelen we in de winter een potje voetbal om warm te blijven. 

We hebben een vast team van gepassioneerde medewerkers die voor uw kind klaarstaan en met u meedenken. Kinderen krijgen van hen de kans om deel te nemen aan allerlei activiteiten maar ook om gewoon even lekker te chillen en kletsen of zelf samen te spelen. Ruzietjes worden zo (met hulp) zelf opgelost, problemen besproken, ideeën uitgewerkt en ontstaan er de mooiste vriendschappen.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Dagopvang

  • 3 verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang

  • 1  groep van 4 tot 6 jaar
  • 1 groep van 6 tot 8 jaar
  • 1 groep van 7 jaar en ouder

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Gelegen in hetzelfde gebouw als ODBS Puntenburg.

Ophalen van school (bso)

De kinderen komen allemaal lopend naar de bso, de basisschool is immers in hetzelfde pand gehuisvest. Dus geen drukke straten of verkeerslichten, maar gewoon de trap naar beneden.

Ons pand

Onze opvang is gehuisvest in een monumentaal pand. Dit brengt een sfeer van gezelligheid en warmte met zich mee, een sfeer die wij graag uitdragen. 

Op de groepen proberen we zoveel mogelijk met themahoeken te werken (poppenhoek, bouwhoek, huishoek, autohoek), zodat de kinderen hun eigen spel kunnen kiezen. De groepen liggen dicht bij elkaar, zodat het uitwisselen van kennis en kunde in elke leeftijdscategorie vanzelfsprekend is.

Onze speelplaats

Ondanks dat onze locatie middenin de binnenstad zit, hebben we veel buitenruimte voor de kinderen. Er is een aparte babytuin (0 tot 2 jaar), een aparte peutertuin (2 tot 4 jaar) en een aparte speelplaats voor de kinderen van de bso (4+ jaar). In de drie buitenruimtes is het speelgoed aangepast op de leeftijdsfase, evenals het ontwerp van de speeltuin. Op die manier kunnen kinderen op hun eigen ontwikkelingsniveau de natuur ontdekken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, voorleescoach en beweegkriebelscoach (bewegen voor de allerkleinsten). Daarnaast hebben we een Basic Spelen-opleiding voor alle babyleidsters, een cultuuropleiding voor alle bso-medewerkers en een theateropleiding voor bso-medewerkers.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang 

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is zeer centraal gelegen naast het Moreelse Park. Ideaal voor de binnenstadbewoners en voor treinreizigers. Onze opvang is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het pand ligt in het verlengde van het Centraal Station van Utrecht, met het bijbehorende busstation. Ook zijn er enkele (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden