Wist je dat...

iedere leeftijdsgroep een eigen buitenruimte heeft?

Bij Laan van Puntenburg hebben de kinderen van alle leeftijdsgroepen hun eigen buitenruimte. Dit maakt dat er vaak buiten wordt gespeeld door alle leeftijdsgroepen, zonder op te hoeven letten voor het spelende gedrag van oudere kinderen (fietsjes, ballen).

wij een trofee hebben gewonnen?

Op de bso hebben we in 2013 de kunst- en cultuurtrofee gewonnen. Een trofee die door de organisatie wordt uitgereikt aan de bso die het meest creatief is in zijn accent. Ons accent is kunst en cultuur. Kortom: uw kind komt bij ons in een actieve, creatieve, veelbelovende en originele opvang terecht! Overigens vangen wij met de bso de kindjes op van de school die is gehuisvest in hetzelfde pand, waardoor de overgang heel laagdrempelig is (letterlijk en figuurlijk).

wij met bejaarden spelen?

We hebben een samenwerking in activiteiten met het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht, een centrum voor (dementerende) bejaarden. Dat betekent dat wij maandelijks een bezoekje brengen aan het Bartholomeus Gasthuis met zo'n zes kindjes. We zingen, dansen en doen een spelletje, een unieke ervaring voor jong en oud!

wij bewust letten op voeding?

Op alle leeftijdsgroepen van Laan van Puntenburg zijn wij bewust bezig met de voeding van de kinderen. We proberen gezond te eten. Zo eten wij geen ham op de boterham maar kipfilet, geen pasta of hagelslag maar appelstroop en geven we de kinderen gedurende de dag veel groente en fruit, zoals paprika, komkommer, tomaat, wortel, appels, peren, bananen en druiven.

wij samenwerken met de basisschool?

Omdat onze opvang in hetzelfde pand is gehuisvest als de basisschool, maakt dit de overstap van het kinderdagverblijf naar de basisschool voor ouders en kinderen minder groot. Kinderen kunnen wennen op school én naar het kinderdagverblijf (wij halen ze op uit de klas), de drie-plusgroep mag al eerder een kijkje nemen in de klas en wat speciale werkjes doen. Bovendien delen we kennis tussen beide organisaties.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden