Onze opvang

Rondom thema's organiseren wij muziek-, knutsel- en voorleesactiviteiten. Jaarlijks keren de Nationale Voorleesdagen, de Nationale Sportweek, Sinterklaas en kerstmis terug. Daarnaast gaan wij ieder jaar met de hele locatie op een uitstapje in (de buurt van) Utrecht. Wekelijks organiseren we het 'hapje van de week'. Op één dag in de week bieden we tijdens een van de eetmomenten iets extra's aan om kinderen kennis te laten maken met nieuwe smaken en texturen.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

4 horizontale groepen, waarvan:
  • 2,5 babygroepen
  • 1,5 peutergroepen

Ons pand

Het pand is karakteristiek en oud en bestaat uit een oud voorhuis en een achterhuis die middels lange gangen met elkaar verbonden zijn. In het voorhuis zijn de babygroepen gevestigd, in het achterhuis de peutergroepen. Het pand is knus en gezellig door de inrichting.

Onze speelplaats

Onze kinderopvang heeft twee buitenspeelplekken, grenzend aan elkaar. We hebben een tuin met een zandbak en we spelen ook veel in het hofje waar we samen met de buren en de gemeente zorgen voor een leuke en veilige plek. Doordat dit hofje een beetje 'verstopt' ligt tussen de huizen, voelt het heel geborgen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een voorleescoaches, een beweegcoach en een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.45 tot 18.15 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

De parkeergelegenheid is minimaal, kinderen lopend of fietsend brengen is daarom de beste manier, zeker omdat we achter in het hofje een heel veilige plek hebben om een of meerdere kinderen rustig op de fiets te kunnen zetten.

Het pand is bereikbaar via de voordeur aan de Plompetorengracht, en via het hofje dat aansluiting heeft op de Begijnenhof.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden