Onze opvang

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een ruim, zeer licht en karakteristiek pand. Binnen treft u een huiselijke sfeer waar baby’s alle ruimte hebben om te rollen, kruipen en spelen. Voor de peuters hebben we speelgoed waarmee hun fantasie geprikkeld wordt, denk aan houten keukentjes en verkleedkleding. Rondom diverse thema's organiseren wij muziek-, knutsel- en voorleesactiviteiten. En jaarlijks keren de Nationale Voorleesdagen, Vriendjesweek, Sinterklaas en Kerstmis terug. Daarnaast gaan wij elk jaar met alle kinderen op een speciaal uitstapje in (de buurt van) Utrecht. 

Ontwikkeling 

Onze pedagogisch medewerkers zijn continu bezig met de ontwikkeling van uw kind. Met eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren ze de motorische ontwikkeling van de allerkleinsten. Omdat kinderen zo ontzettend veel van elkaar leren, sporen onze medewerkers met diverse groepsactiviteiten het onderlinge contact tussen leeftijdsgenootjes aan. Ze zijn ook getraind om kinderen te leren delen, samenspelen, conflicten op te lossen en plezier met elkaar te hebben. Dit zijn sociale vaardigheden die uw kind later helpen.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen 
  • 2 peutergroepen 

Ons pand

Het karakteristieke pand bestaat uit een oud voorhuis en een achterhuis die middels lange gangen met elkaar verbonden zijn. Op de eerste verdieping bevinden zich de babygroepen, op de begane grond zijn de peutergroepen gevestigd. Het pand is knus en gezellig door de inrichting en is in december 2016 volledig gerenoveerd. 

Onze speelplaats

We hebben twee buitenspeelplekken, grenzend aan elkaar. We hebben een tuin met een zandbak en babyhoek maar maken ook gebruik van het hofje waar we samen met de buren en de gemeente zorgen voor een leuke en veilige plek. Doordat dit hofje een beetje 'verstopt' ligt tussen de huizen, voelt het heel geborgen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een voorleescoaches, een beweegcoach en een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

De parkeergelegenheid is minimaal, kinderen lopend of fietsend brengen is daarom de beste manier, zeker omdat we achter in het hofje een heel veilige plek hebben om een of meerdere kinderen rustig op de fiets te kunnen zetten.

Het pand is bereikbaar via de voordeur aan de Plompetorengracht, en via het hofje dat aansluiting heeft op de Begijnenhof.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden